Aktywne Wpisy

MrPawlo112 +67

źródło: temp_file8880249935455600868
Pobierz
kopilop +11
#kuchnia #gotujzwykopem
Moja kobieta napaliła się na thermomixa. Uważam że lidlomix jest tak samo dobry za 1/3 ceny. Jak to wytłumaczyć kobiecie?
Chciałem kupić jej na 30stke lidlomixa ale nie chcę później słyszeć narzekania
Moja kobieta napaliła się na thermomixa. Uważam że lidlomix jest tak samo dobry za 1/3 ceny. Jak to wytłumaczyć kobiecie?
Chciałem kupić jej na 30stke lidlomixa ale nie chcę później słyszeć narzekania
#demografia #dzieci #religia #polska
Mają zakładać rodziny i wiązać się z kimś, kto im się nie podoba, żeby innym ludziom było dobrze?
@Tyrande: b--ń Boże, absolutnie nie powinny się wiązać z kimś na siłe bo tak potrzeba. Po prostu jest mi szkoda, że ludzie nie są w stanie znaleźć sobie drugiej połówki. Bycie samotnym moim zdaniem w długiej perspektywie jest bardzo dołujące. Znajomi nie zastąpią rodziny.
@Defined: dlaczego? Sam czasem lubię dobre anime. Hobby jak każde inne.
Komentarz usunięty przez autora
@Marek_Licyniusz_Krassus: ok, ale w takim razie szkoda, że ludzie nie chcą mieć chociaż tego jednego dziecka. Inna kwestia, że w moim wpisie oprócz dzieci chodzi mi również o posiadanie partnera/partnerki.
Obecnie ludzie są bombardowani przekazem, że wartością jest bycie niezależnym
Temat demografii grzany jest od kilku lat a, powinien być ok kilkunastu, kiedy wyż demograficzny lat 80 był młody i zaczynał pracę. Ale jak to pogodzić z symetrystycznym gadaniem o równaniu wieku emerytalnego?
Inna kwestia, że dla matki takiego dziecka (noworodka, lub nawet
Bezdzietni nie są zbyt dobrzy dla gospodarki, bo aby nasz system emerytalny był wydajny, potrzebujemy nowych płatników i najlepiej żeby co rok pojawiało się ich tyle samo co tych, co odchodzą na emeryturę. Do tego, dzieci to nie tylko przyszli płatnicy składek, ale również pracownicy takich sektorów jak służba zdrowia, pomoc publiczna czy inne usługi, które tym bezdzietnym
@WrzeCiOna: Co? xd Kobiety uprawiają więcej seksu niż kiedykolwiek, bo dzięki antykoncepcji, aplikacjom randkowym oraz zerowemu ostracyzmowi społecznemu zniknęły wszelkie blokady które je hamowały.
Nogi mają na za piętnaście trzecia, tylko dzieci z tego nie ma żadnych ( ͡° ͜ʖ ͡°) Zagłosowały
@WrzeCiOna: jeżeli ta czwórka dzieci zostanie w PL, będą pracować i płacić podatki to moim zdaniem nie miałbym nic przeciwko aby była jej wypłacana pensja za wychowanie 4 dzieci.