Wpis z mikrobloga

Update kurnika sprzedawanego przez Midela ( ͡° ͜ʖ ͡°)

"Ja tego mieszkania nie sprzedam taniej... nie będę chciał sprzedać... niż jakieś 310 - 320k złotych."

21.02.2025: 302 600 zł

01.05.2025: 294 900 zł

Dodatkowo nasz wilk wrzucił kolejne 3 mieszkania na sprzedaż. Ciekawe czy na szkoleniach mówi, że to dobry czas żeby kupić xD

https://www.youtube.com/watch?v=xU_AtZJCtNA&t=713s

#midel #nieruchomosci
systemluster - Update kurnika sprzedawanego przez Midela ( ͡° ͜ʖ ͡°)

"Ja tego mieszk...

źródło: image

Pobierz
systemluster - Update kurnika sprzedawanego przez Midela ( ͡° ͜ʖ ͡°)

"Ja tego mieszk...
  • 14
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@systemluster: Wszyscy ci midelo-podobni robią te swoje wyliczenia na chłopski rozum, a zweryfikuje ich nadchodzący kryzys, tak jak było w 2009r, i wtedy te wszystkie "obliczenia" przestaną działać. Oni ZAWSZE pomijają najważniejszą kwestie (bo inaczej im się te liczby nie będą spinały). Otóż, są mieszkania, które:
- są świetne do kupna, ale tylko na własny użytek, np. są to mieszkania w powiatowych, małych miasteczkach pod wojewódzkim, itp. Można tak kupić
  • Odpowiedz
  • 51
@systemluster:

ja p------e 3 miesiace mieszkanie sprzedaje i 8k zszedl xdddd, ratka golodupca zjada, ale fason musi trzymac, a pozbyc sie musi zeby mu bank nie zabral nieruchomosci zastawionych w banku.
Ja z wyjsciowej schode 10-15k jak ktos jest konrketny a i tak zostaje 50-80k netto zarobku, beka z biznesmenow z tik toka i yt. Ten pajac nie rozni sie niczym od ludzi #frajerzyzmlm tylko troche kapitalu mial
  • Odpowiedz
@systemluster: może trzeba mu jakieś szkolenie zrobić ze sprzedaży mieszkania? W sumie dlaczego on nie sprzedawał ASAP podczas BK2%? To był ostatni dobry moment na upłynnienie wszystkiego co się da bo kredyt był mega tani dla ludzi.
  • Odpowiedz
@systemluster: ja mu juz wtedy x miesiecy temu pisalem w komentarzu kto kupi 50letnie prlowskie klity w lodzi za 11-13k za metr XDDDDDDD midel jest pasożytem ktory szczesliwie dorobil sie w czasach prosperity, nawet takiego „experta od fliperki” te jebniecie zaskoczyło ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@Zulf

Ten pajac nie rozni sie niczym od ludzi #frajerzyzmlm tylko troche kapitalu mial wiecej zeby pelikanow na szkolenia nagonic

Różni się tym, ze faktycznie sporo ludzi u niego te kursy i szkolenia kupowało, więc na tym sporo zarobił.
  • Odpowiedz
@Krzysztof53647 jakby mial to by wyskoczyl na zero z biznesu a nie sie j---l w dodawanie ogloszen po 200 zl na otodom i placenie czynszu plus obnizanie ceny po 2k na msc. J---e to bardziej amatorszyzna i golodupcem niz osoba ktora wie co robi i jak ma wszystko obliczone.

On sie z nimi nie buja od 3 lat? Mialem tag #nieruchomosci na czarnej +- wlasnie tyle czasu a kojarze
  • Odpowiedz
  • 5
@systemluster przypominam że ten spekulant ma się za przedsiębiorcę xd od zawsze mu piszę w komentarzach że przedsiębiorca to ma jakąś małą firmę coś produkuje i daje ludziom pracę xd a ten pasożyt podpisał w banku 10 papierków i zabiera mieszkania młodym pracującą uczciwym Polakom
  • Odpowiedz
@Krzysztof53647: Ta, znikomy xd Właśnie w tych spółdzielniach to trzeba płacić za nowe auto prezesa. Bez mediów za kawalerkę to koło 320 zł miesięcznie wychodzi. A on to właśnie te z największym czynszem chce opchnac jeleniom xd
  • Odpowiedz
@Krzysztof53647: Chyba ty mało wiesz. Sama mam mieszkanie w spółdzielni i widzę jakie tam wałki idą. Mam też znajomego, który walczy ze spółdzielnią i mi opowiada co tam się dzieje. Sam chyba tam pracujesz, bo tam tylko rodziny pracują. A w takim Lublinie to większość mieszkań z wtórnego to spółdzielnia. Obrońca leśnych dziadków ze spółdzielni się znalazł, dziadek z PZPR tam pracował?
  • Odpowiedz
@arsze_nick Skąd ja mam wiedzieć gdzie twój dziadek pracował? ( ͡º ͜ʖ͡º)

Powielasz urban legend i tyle. W Polsce masz 3722 spółdzielni mieszkaniowych! Malo no nie?!
Na tyle dziesiątek tysięcy bloków i milionów mieszkań to masz pikuś...

Tak tak, masz znajomego znajomego co
  • Odpowiedz