Aktywne Wpisy

ulath +146
W końcu się zmobilizowałem i zrobiłem na grubym. Wyszła pyszna, chociaż nie tak dobra jak babcia robiła...
#gotujzwykopem #pizzaportal #pizza
#gotujzwykopem #pizzaportal #pizza
źródło: temp_file878285290639013385
Pobierz
ish_waw +279
źródło: Zdjęcie z biblioteki
Pobierz

"Ja tego mieszkania nie sprzedam taniej... nie będę chciał sprzedać... niż jakieś 310 - 320k złotych."
21.02.2025: 302 600 zł
01.05.2025: 294 900 zł
Dodatkowo nasz wilk wrzucił kolejne 3 mieszkania na sprzedaż. Ciekawe czy na szkoleniach mówi, że to dobry czas żeby kupić xD
https://www.youtube.com/watch?v=xU_AtZJCtNA&t=713s
#midel #nieruchomosci
źródło: image
Pobierz- są świetne do kupna, ale tylko na własny użytek, np. są to mieszkania w powiatowych, małych miasteczkach pod wojewódzkim, itp. Można tak kupić
ja p------e 3 miesiace mieszkanie sprzedaje i 8k zszedl xdddd, ratka golodupca zjada, ale fason musi trzymac, a pozbyc sie musi zeby mu bank nie zabral nieruchomosci zastawionych w banku.
Ja z wyjsciowej schode 10-15k jak ktos jest konrketny a i tak zostaje 50-80k netto zarobku, beka z biznesmenow z tik toka i yt. Ten pajac nie rozni sie niczym od ludzi #frajerzyzmlm tylko troche kapitalu mial
Różni się tym, ze faktycznie sporo ludzi u niego te kursy i szkolenia kupowało, więc na tym sporo zarobił.
A i czynsz ma znikomy, bo zużycie mediów żadne.
On sie z nimi nie buja od 3 lat? Mialem tag #nieruchomosci na czarnej +- wlasnie tyle czasu a kojarze
Płacisz:
utrzymanie zarzadzania średnio 15, czasami 18gr od metra.
Utrzymanie części wspólnych, kolejne grosze.
Śmieci od osoby - brak osób brak
Powielasz urban legend i tyle. W Polsce masz 3722 spółdzielni mieszkaniowych! Malo no nie?!
Na tyle dziesiątek tysięcy bloków i milionów mieszkań to masz pikuś...
Tak tak, masz znajomego znajomego co