Aktywne Wpisy

Sultan_Kosmitow +46

źródło: Zdjęcie z biblioteki
Pobierz
selenita66 +104
Moi drodzy, byłem wczoraj na plaży na Wyspie Sobieszewskiej, gdzie około godziny 19 nad głowami ludzi przeleciał ultralekki samolot, lecąc wzdłuż plaży. Mówiąc, że nad głowami, nie przesadzam - wysokość była rzędu 10-20 metrów nad ziemią. Kiedy zobaczyłem go zbliżającego się, byłem przekonany, że podchodzi do awaryjnego lądowania. Ale najwyraźniej była to jedynie popisówa i szukanie adrenaliny.
Z tego co wiem, minimalna wysokość lotu VFR nie powinna być niższa niż 500ft, czyli
Z tego co wiem, minimalna wysokość lotu VFR nie powinna być niższa niż 500ft, czyli

źródło: spsybc
Pobierz
#zonabijealewolnobiega #heheszki #prawojazdy #dzieci
Komentarz usunięty przez moderatora
Raz jednak udało mi się namówić tatę żeby dał klucze wcześniej, a ja otworzę mu samochód i potem poczekam na niego. Jak sie można domyślić siadłem
przypomniałeś
https://youtu.be/sSpVJ1VxOKc?si=zvdmu0WgHBchU5G6
@SepulkoZnawca: a mój syn w wieku 9 lat miał już 30 lat i poza tym skończył prawo
@jajcek: gratuluję syna, ale mój skończył prawo jeszcze zanim wykluł się z jajka
@SepulkoZnawca: gratuluję, ale mój syn studiuje prawo
Akurat to za którym zdałeś prawko nie ma żadnego przełożenia na to jakim kierowcą jesteś. Ten egzamin i stres z nim związany jest p------y. Mój kuzyn zdał za 4 a jest najlepszym kierowcą z całej rodziny.
PS oczywiście jak ktoś nie zdał 10 razy to już coś jest na
@Zady_i_walety Egzamin na prawko nie ma nic wspólnego z jazdą na co dzień, trzeba się po prostu nauczyć na pamięć, co robić, być w pełni skupionym na tym, że to egzamin i zachowywać