Wpis z mikrobloga

@kuroszczur

@Sleepypl: Skejty się potem połączyli z metalami i powstał Linkin Park. Nigdy więcej

Eeee Linkin jak Linkin, ale Limp Bizkit to już siadło konkretnie i nie mów, że nigdy więcej :-)

Przecież "Show me what you got" z jego "Yeah, Lethal I like that beat" na końcu to wymiata.
  • Odpowiedz
@hatsune_miku1993: bo podoba mi się inny zespół niż tobie? Mam się wstydzić że lubię muzykę Linkin Park? Nawet mam dwie ich płyty od 20 lat, to też powód do wstydu? Może mam się pytać o zgodę czy nie jest obciachem słuchanie czegoś innego niż to co wielmożny pan mi poleci?
  • Odpowiedz
@kuroszczur ogolnie chester mial p--------y glos i umiejętnosci wokalne, ale mnie odrzuca ta taka jakby to ująć, gejowo, zniewisciala maniera w glosie ktorą ma kazdy mlody, bialy punkrockowy wokalista
Strachy, zabili mi zolwia, linkin park, papa roach, sum 41, serio nie da sie bez tego tego robic?
  • Odpowiedz
@MisterMinister gusta to jedne, ale ty twierdzisz, ze lp to najlepszy zespol ever, a oni oprocz martwego wokalisty, nie maja niczego zeby byc w tej dyskusji xd
Ot zwykly zespol, po ktorym od razu slychac w jakich latach gral muzyke
Tacy pink floydzi, są poza ramami czasu, robili nietuzinkową muzyke, na różne sposoby, nie musi sie to podobac, ale nie mozna im odmowic jakosci i bycia gigantem, jesli chodzi o wplyw
  • Odpowiedz