Aktywne Wpisy

Pochwalcie się najniższym spalaniem jakie udało Wam się uzyskać na trasie. Marka samochodu + silnik. Zacznę od siebie - Mercedes B klasa, 1.8 diesel, 4.6 litra/100km.
#motoryzacja
#motoryzacja
źródło: IMG_7032
Pobierz
wrednyfutrzak +12

"FOTO FOTO!" i tak sobie myślę czy jestem w czyimś albumie zdjęciowym gdzieś na końcu świata.
@Didierluk: Ze mną sobie robili zdjęcia Chińczycy w Zakazanym Mieście. Ale to pewnie biedni wieśniacy, których nie stać na wydrukowanie. Co jakiś czas pewnie tylko jeden drugiemu pokazuje mówiąc "Zobacz jakiego białasa złapałem. Prawie 2 m!".
@Didierluk:
źródło: jakis-jakichs
PobierzjakiCHś #analfabetyzm
Nigdy nie stawia się przecinka w "mimo że".
Zauważenie prawdziwych błędów (w przypadku tego komentarza: około 42 lata zamiast około 42 lat; w przypadku innego: był około 1 miliard zamiast było około 1 miliarda) wymagałoby jakiegoś procesu myślowego, a nie tylko klawisza F3.
Obsługa tego ostatniego zresztą też często przerasta tutejszych edukatorów (podobnie jak zauważenie, że do tego samego wyrazu przypierdzieliło się już przed nimi kilku innych dyżurnych analfabetów).
źródło: Chyba że
PobierzPrzegląda moje wypowiedzi sprzed kilku lat i wkleja ich screeny. Kiedyś mi napisał, że losowo kliknął w którąś stronę moich komentarzy i stamtąd wziął kilka przykładów, a na screenach widać rok 2016, potem 2021, następnie 2012. Yebany stalker. Musiał przeznaczyć na to mnóstwo czasu.
Ubzdurał sobie, że jak ktoś zwraca uwagę na błąd, to jest analfabetą. Nie osoba błąd popełniająca, lecz osoba, która ten
@tomilipin: Nie. Jak ktoś jest analfabetą, to jest analfabetą. Jeżeli mimo bycia analfabetą poświęca setki godzin na próby udzielania porad językowych, to jest… Obawiam się, że nie znam odpowiedniego słowa (a nawet gdybym znał, to zapewne wywołałoby ono reakcję tutejszej cenzury).
W ogóle ciekawe, że bez wołania tu przylazłeś. Nie jesteś autorem tego wątku więc nie dostałeś powiadomienia. Czyżbyś nałogowo śledził mój profil? (ʘ‿ʘ)
@tomilipin: Skoro – jak twierdzisz – nie jesteś osobą wyszukującą błędów (po polsku brzmiałoby to: wyszukującą błędy), czyli normalnie czytasz te wszystkie analfabetyczne bełkoty, a mimo to jedynym problemem, jaki w nich dostrzegasz, jest jakiś przecinek w „chyba że” albo „mimo że”, to ja mam bardzo złe wieści dla Ciebie… (swoją drogą, wygląd wielokropka
Tak! Wyobraź sobie, że czytam komentarze ludzi na wykopie! Niesamowite, prawda? To pewnie zakłóca twoje urojenia o mnie wchodzącym na wykop jedynie w celu znalezienia czyjejś pomyłki i jej poprawienia, ale trudno... kiedyś musiałeś poznać prawdę. Jak widzę błąd to czasami go poprawiam. Czasami. Poza tym, nie czepiam się każdego błędu w czyjejś wypowiedzi. Wiesz sam
@tomilipin: To, że najaktywniejsi spośród tutejszych edukatorów od dłuższego czasu komunikują się ze światem niemal wyłącznie monosylabami, emotkami i obrazkami, raczej nie jest dziełem przypadku.
Jako że nie gustuję w takiej twórczości, zerknąłem na komentarze zawierające przynajmniej namiastkę zdań. W tym, że praktycznie każdy taki komentarz zawiera jaskrawe oznaki – delikatnie mówiąc –