Dawno temu oglądałem #dexterowski, bo byłem ciekaw, jak wygląda praca kuriera. Ostatnio YouTube znów zaczął mi polecać jego filmy i po kilku filmach nie mam już siły na tego gościa. Gdy jeździ rowerem (a właściwie motorowerem), czepia się każdego kierowcy za najmniejsze przewinienie, a sam śmiga po ścieżkach czymś, co powinno mieć OC i poruszać się po jezdni. Nawet gdyby to był zwykły rower, to i tak jeździ nim jak mu się podoba i traktuje przepisy wybiórczo. Jak tylko wsiądzie do samochodu, nagle staje się dużo bardziej wyrozumiały wobec łamania przepisów przez kierowców.
Na swoim kanale powtarza jakieś brednie, że jak ma OC prywatnie, to niby działa też podczas pracy na (moto)rowerze xD. Czepia się policjantów, że sprawdzają, czy rower bez obciążenia przekracza 25 km/h, i twierdzi, że to bez sensu — mimo że przepisy jasno mówią, że powyżej 25 km/h napęd ma się odciąć. I tak dalej...
Z takim poziomem hipokryzji i zadufania to dziwię się, że nie ma jeszcze konta tutaj i nie udziela się na głównej. Pasowałby tam.
@TheDziobaker sam go kiedyś oglądałem bo na początku miało to fajny vibe. Ale po akcji jak nie potrafił nacisnąć dzwonka w biedronce żeby mu zamówienie wynieśli a potem się spruł do pracowniczki odpuściłem. Strasznie mu popularność uderzyła do głowy, nagle on we wszystkim jest panem ekspertem a każdy dookoła to dzban co się na niczym nie zna. Tylko problem w tym że mu ludzie w komentarzach piszą co odj***ł a on
Na swoim kanale powtarza jakieś brednie, że jak ma OC prywatnie, to niby działa też podczas pracy na (moto)rowerze xD. Czepia się policjantów, że sprawdzają, czy rower bez obciążenia przekracza 25 km/h, i twierdzi, że to bez sensu — mimo że przepisy jasno mówią, że powyżej 25 km/h napęd ma się odciąć. I tak dalej...
Z takim poziomem hipokryzji i zadufania to dziwię się, że nie ma jeszcze konta tutaj i nie udziela się na głównej. Pasowałby tam.
#kurier #youtube #uber
https://youtu.be/vfAIJJjNW-Y