Aktywne Wpisy

mirko_anonim +68
✨️ Jak radzić sobie z finansowymi dylematami w związku? Ⓘ
Tldr: moja narzeczona nie jest zadowolona z faktu, że pomagam finansowo moim rodzicom. Nie wiem co robić.
z narzeczoną planujemy ślub w następnym roku. Rzecz w tym, że coraz częściej widzę mniejsze i naprawdę zastanawiam się czy ten ślub to dobry pomysł, a po wczorajszej kłótni w ogóle zastanawiam się czy nie zerwać oświadczyn.
Jestem programistą i zarabiam bardzo dobrze. Narzeczona dowiedziała się, że
Tldr: moja narzeczona nie jest zadowolona z faktu, że pomagam finansowo moim rodzicom. Nie wiem co robić.
z narzeczoną planujemy ślub w następnym roku. Rzecz w tym, że coraz częściej widzę mniejsze i naprawdę zastanawiam się czy ten ślub to dobry pomysł, a po wczorajszej kłótni w ogóle zastanawiam się czy nie zerwać oświadczyn.
Jestem programistą i zarabiam bardzo dobrze. Narzeczona dowiedziała się, że

A330 +370
źródło: 1000028454
Pobierz

@wrednyroman: I to generalnie jest prawda.
@conamirko: ale słaby argument. wtedy będą teksty że "nie ma już prawdzieych mężczyzn" i w dodatku w takiej pracy na nic nie będzie takiej osoby stać, nawet na siebie a co dopiero założenie i utrzymanie rodziny.
@Pasterz30: on na ulicy minął jakąś parę i na tej podstawie to stwierdza XD
Może to was w końcu zmusi do wyhodowania jaj, bo niestety ale większość Polaków to zaniedbane eunuchy
Nie zapomnijcie w maju dac rządowi władzy absolutnej poprzez wybór pacynki.
@RozowaZielonka: jesteś mizoandryczna. Kto cie skrzywdził?
@Erik3527: wiadomo, lepiej umrzeć niż być nazwanym podróbką xd
Nie no - ja i 99% mężczyzn na tym portalu nie zgodzimy się z tym. Kobiety zarabiają tyle samo co mężczyźni
Komentarz usunięty przez autora Wpisu
@RozowaZielonka: pojawienie się dziecka na świecie zależy WYŁĄCZNIE od kobiety.
I uświadamiać innych że w razie jakbyco nie obykują ci pensji której nie masz. Hint hint.
@Mokebe_Testo: Nikt ci nie każe być jednym z tych 500tys, ty zawsze możesz być tym co ma.