Aktywne Wpisy
synadama +82
#takaprawda
Jestem pewien młody Hołownia dokuczał innym dzieciom i zabierał im zabawki.
Nie trawię tego faceta - zarozumiała, rozwydrzona, złośliwa kreatura.
Jestem pewien młody Hołownia dokuczał innym dzieciom i zabierał im zabawki.
Nie trawię tego faceta - zarozumiała, rozwydrzona, złośliwa kreatura.

źródło: temp_file1721363571804713737
Pobierz
ArtBB +2
Co sądzicie listwach zamiast docinania płytek pod kątem 45 stopni?
#wykonczenia #remontujzwykopem #remont
#wykonczenia #remontujzwykopem #remont

źródło: 1000012411
PobierzOpinia
- Spoko 44.8% (146)
- Chujowo 55.2% (180)
Zostań odrzucony bo nie masz szczęki jak giga chad z memów, nie masz 190cm wzrostow, nie zarabiasz 20k miesięcznie, nie chcesz sponsorować księżniczki, nie zabierasz księżniczki na cotygodniowy wypad do Grecji ale to ty masz płacić bykowe bo to twoja wina że nie masz dzieci, krowowe? Zapomnij, tutaj równouprawnienie już nie działa 🤡
źródło: 1000007021
Pobierz@Mokebe_Testo: Co odpowiedź nie pasuje do narracji?
@Bestia_z_Jellystone: to ja dorzucę jeszcze od
@recznik_z_ikei: Ty czytać nie umiesz? xDDD To nie propozycja rządowa, tylko petycja zgłoszona przez jakiegoś randoma.
@Erik3527: z takimi urojeniami to rzeczywiście zdechniesz samotny i jeszcze mocniej zgorzkniały
@Erik3527: 2025 rok a elita internetu wierzy w filmiki z ulicznymi sondami, gdzie spośród dużej puli wywiadów wyciaga się te najbardziej triggerujące, żeby taki plankton intelektualny nabijał hajs z reklam.
@conamirko: w tych zawodach tak. Jednak jeśli wziąć zawody męskie vs kobiece to już nie, my więcej z oczywistych powodów
@mhrok87: najważniejsze; statystyczny mężczyzna wnosi do ZUSu (biorąc pod uwagę że więcej wpłaca i mniej wypłaca) ok. 200 000 zł więcej niż statystyczna kobieta.
@Yelonek: ale ci bez dzieci odprowadzają takie same podatki jak ci z dziećmi a nawet większe bo ci z dziećmi dostają różne zwroty jak np w postaci 800 plus i innych datków więc
Gdzie wyczytałes ze obejmuje to tylko facetów?
A teraz łap mindfuck jako rodzic dwojki dzieci zarabiam powyzej 20k brutto zgadnij jaka ja place skladke a jaka ty