Aktywne Wpisy
1dlaczegoja1 +5
#slubodpierwszegowejrzenia
Viola powinna zostać ekspertką. Czego ta Karolina właściwie chce od Kołcza? Co on takiego zrobił? Że powiedział "starajmy się dobrze wypaść w programie"? To taki grzech? Na jakiej podstawie sądzicie, że poszedł do programu po zasięgi? Gdyby Karolina chciała z nim być to myślę że byliby małżeństwem i za 20 lat. I też powiedzielibyście że on tylko udaje i wcale nie chce żony?
Prawdę mówiąc, Kołcz jest jedynym sensownym
Viola powinna zostać ekspertką. Czego ta Karolina właściwie chce od Kołcza? Co on takiego zrobił? Że powiedział "starajmy się dobrze wypaść w programie"? To taki grzech? Na jakiej podstawie sądzicie, że poszedł do programu po zasięgi? Gdyby Karolina chciała z nim być to myślę że byliby małżeństwem i za 20 lat. I też powiedzielibyście że on tylko udaje i wcale nie chce żony?
Prawdę mówiąc, Kołcz jest jedynym sensownym

Niby jedzie te pół świata teraz na mistrzostwa a z Europy dalej ciężko awansować. Jakieś Kokakau, k---a Zielony Przylądek xD jadą a nam każesz z Włochami, Duńczykami, Turkami grać? Infantino tobie sufit na tą łysą pałę spadł.
#mecz
#mecz

Pytanie do mirków zarabiających więcej niż 10k netto. Czy pieniądze przyciągnęły do was #rozowepaski? Zauważyliście, żeby zaczęły się koło was kręcić #kobiety szukające partnera, który zapewni im dobre życie?
Jeśli tak, to czy wam to przeszkadza albo macie trudność z odróżnieniem, czy babka leci na was, czy na wasze pieniądze?
Jeśli nie, to czy mieliście w ogóle jakieś sukcesy na polu randkowym i co przyciągnęło do was kobiety waszym zdaniem?
#pytaniedoniebieskichpaskow #logikaniebieskichpaskow #logikarozowychpaskow #zwiazki #programista15k
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: Jailer
❤️ Projekt mirko.pro działa dzięki wsparciu użytkowników - dziękujemy! Wspomóż projekt
najwazniejszy jest charakter tj. kiedy mowimy o szukaniu kobiet do trwalego zwiazku. do ruchania to morda, wzrost i ogolna sylwetka. hajs pomaga zawsze, ale jak wygladasz zle to i w najlepszym razie zlapiesz jakas karyne, z ktora i tak nie bedzie szlo wytrzymac na dluzsza mete nie bedac desperatem.
paradoksalnie to ja sie ubieralem najlepiej jak bylem biedakiem w ok. sredniej krajowej, od tego czasu to im dalej w las tym bardziej z wygladu przypominam menela, ale to pewnie czesciowo dlatego ze jestem w zwiazku wiec moge miec bardziej w------e
@korell: w budżetówce są widełki. Można też podpytać, ile kto pracuje i doliczyć sobie jego stażowe, które może wynosić nawet 20 procent do pensji. W niektórych zawodach składa się oświadczenie majątkowe
@Eugeniusz_Zua: oczywiście za pieniądze tego pracoholika?
Najlepiej jak wchodzisz do nowego korpo i tam od razu widzą, że jesteś VP/kierownik, puszczasz w eter, że nie jesteś w związku i singielki same będą szukać okazji, żeby zagadać.
I nie musi to być 50k netto: 10k netto to już powyżej przeciętnego Mirka z montownii - ona ma
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
·
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: mkarweta