Aktywne Wpisy

Gienek-Kielbasa +36
Zabytki #gory
źródło: temp_file8265886640195741794
Pobierz
seventh_gate +3
Hejka, słuchajcie dzisiaj ląduję na ulicy jako osoba bezdomna. Co zabrać ze sobą, jakie środki, przedmioty, narzędzia, czy cokolwiek innego prócz dokumentu, telefonu i leków powinienem zabrać za sobą? Pytanie od osoby, która pierwszy raz będzie bezdomna.
#bezdomnosc #przegrywpo30tce #pytanie
#bezdomnosc #przegrywpo30tce #pytanie

Pytanie do mirków zarabiających więcej niż 10k netto. Czy pieniądze przyciągnęły do was #rozowepaski? Zauważyliście, żeby zaczęły się koło was kręcić #kobiety szukające partnera, który zapewni im dobre życie?
Jeśli tak, to czy wam to przeszkadza albo macie trudność z odróżnieniem, czy babka leci na was, czy na wasze pieniądze?
Jeśli nie, to czy mieliście w ogóle jakieś sukcesy na polu randkowym i co przyciągnęło do was kobiety waszym zdaniem?
#pytaniedoniebieskichpaskow #logikaniebieskichpaskow #logikarozowychpaskow #zwiazki #programista15k
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: Jailer
❤️ Projekt mirko.pro działa dzięki wsparciu użytkowników - dziękujemy! Wspomóż projekt
Sama tyle zarabiam, doszłam do tego pracą po kilku latach ale nie był to wyczyn.
Jak zarabiasz na etacie to dziś masz 10k, a jutro wypowiedzenie.
Raczej o "bogactwie" brzmiącym jak atut myślałabym w kategorii nieruchomosci i posiadanego zaplecza poza wypłatą.
Odpowiadając jako kobieta - nie nie przyciągnęłyby
@mirko_anonim: to zarobki kilku procent ludzi w kraju. Sam szukam pracy od bardzo dlugiego czasu i magiczne 6k brutto (4400 netto) to jest jakiś chory standard. Grafika/copywriter/redaktor/opiekun klienta/e-commerce/social media/ jakakolwiek biurowa praca. Opisywałem też, że przez podwyżkę minimalnej te 6k brutto to częściej zobaczysz teraz na Umowę Zlecenie i to w dużych firmach.
Nie mam zielonego pojęcia jak nawet doczłapać się do średniej ok