Aktywne Wpisy

meisnois +1
Dobra, czysto teoretycznie - zadaje pytanie do męskiej części tego tagu:
Jeżeli piszecie, że lubicie spacery to co to znaczy? (oczywiście pytanie o prezentttttt (╯°□°)╯︵ ┻━┻ ) - Mi jedynie co przychodzi do głowy to:
kubek termiczny, szalik/czapka/rękawiczki.
Biorę po 300 od wszystkich drużyn i słucham propozycji ヽ( ͠°෴ °)ノ
#wykopaka
Jeżeli piszecie, że lubicie spacery to co to znaczy? (oczywiście pytanie o prezentttttt (╯°□°)╯︵ ┻━┻ ) - Mi jedynie co przychodzi do głowy to:
kubek termiczny, szalik/czapka/rękawiczki.
Biorę po 300 od wszystkich drużyn i słucham propozycji ヽ( ͠°෴ °)ノ
#wykopaka

MajaEris +21
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...

@ssjfrytek mam takie samo zdanie jak ty, nie zwracaj uwagi na koniarzy, pisioriw i prawaków! To my jesteśmy wykształconą elitą, dobrze zarabiamy, mamy za sobą biznes, media i poważnych polityków
źródło: temp_file6784564811243261979
PobierzZwróć uwagę następnym razem, jak PIS coś o-----e albo wyjdą na jaw jakieś ich brudy. Zobaczysz, że następnego dnia na kanale Zero pojawi się odcinek, jak Mazurek zatroskanym tonem robi fikołki, by ich wytłumaczyć.
@lewoprawo chłop ma się wyrzec swoich poglądów w imię czego? Każdy publicysta ma jakieś poglądy, ale jakoś nachalna propaganda dziennikarzy Wyborczej, TVN, Tok fm itp itd już tak w oczy nie kuje, co?
https://wykop.pl/wpis/80973033/zaplac-za-debate-zapros-na-nia-3-telewizje-udostep#281545793
@paul772: Tu masz oficjalne pismo z TVP, że organizują debatę 1
Nie wspominam o nonamach tyłu stanowiski maciak czy tfu jakubiak
Seneszyn śmiesznie ale i rzeczowo, Bijat bjeniat czy jak jej tam też całkiem nieźle
Nie mniej jest to najgorsza debata jaka widziałem w całym życiu.
@bartiii_: napisz jeszcze, że jest z koalicji 13 Grudnia!
@ssjfrytek: xDD
Możecie pisać że Trzaskowski zaorał na debacie, ale bronienie tego formatu, damage control sztabu Trzaskowskiego i TVP, to śmiech na sali
Nawrocki widać było, że odrobił lekcję i był wyrazisty i konkretny. A Trzaskowski pomimo poprawnego wizerunku nie błyszczał jakoś specjalnie. Nie zmienia to faktu że jeśli będzie druga tura Trzaskowski-Nawrocki to na pisiora nie zagłosuję.