Wpis z mikrobloga

Ale od rana damage control pisowskich aparatczyków. Nie zakłamujcie rzeczywistości. Trzaskowski wypadł dobrze, Hołownia jeszcze lepiej. Krzysiu jak zwykle się ośmieszył wbrew opinii Mariuszy z Brigjhton, a Nowłrocky nijaki jak przez całą kampanię. #debata #polityka
  • 77
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@ssjfrytek

Ale od rana damage control pisowskich aparatczyków. Nie zakłamujcie rzeczywistości. Trzaskowski wypadł dobrze, Hołownia jeszcze lepiej. Krzysiu jak zwykle się ośmieszył wbrew opinii Mariuszy z Brigjhton, a Nowłrocky nijaki jak przez całą kampanię. #debata #polityka

@ssjfrytek mam takie samo zdanie jak ty, nie zwracaj uwagi na koniarzy, pisioriw i prawaków! To my jesteśmy wykształconą elitą, dobrze zarabiamy, mamy za sobą biznes, media i poważnych polityków
GarbatyNosek2 - @ssjfrytek
Ale od rana damage control pisowskich aparatczyków. Nie za...

źródło: temp_file6784564811243261979

Pobierz
  • Odpowiedz
@PogromaSyrekowHomogenizowanych: Nawet mnie nie rozśmieszaj, jeśli twierdzisz że główny program tego kanału, czyli Mazurek i Stanowski, nie jest tubą propagandową PIS. A odcinki samotnego Mazurka to już całkiem powtarzanie 1:1 pisowskiej narracji, tylko mniej bezpośrednim językiem.

Zwróć uwagę następnym razem, jak PIS coś o-----e albo wyjdą na jaw jakieś ich brudy. Zobaczysz, że następnego dnia na kanale Zero pojawi się odcinek, jak Mazurek zatroskanym tonem robi fikołki, by ich wytłumaczyć.
  • Odpowiedz
@ssjfrytek: Tylko na wykopie takie szurskie opinie że to CZASKOSKI wypadł dobrze, a w między czasie cały internet bez pustych boomerów ma bekę z tego koalicyjnego czuba xD
  • Odpowiedz
@Eremites: no to niech się zdecydują, bo wczoraj na FB polsatnews było info, że to Polsat organizuje. Poza tym, to żaden argument.

@lewoprawo chłop ma się wyrzec swoich poglądów w imię czego? Każdy publicysta ma jakieś poglądy, ale jakoś nachalna propaganda dziennikarzy Wyborczej, TVN, Tok fm itp itd już tak w oczy nie kuje, co?
  • Odpowiedz
@lewoprawo: nie, nie jestem, bo tego nie stwierdziłem. Kiedy PiS coś odwalił to na Kanale Zero było to omawiane i krytykowane. Inna sprawa to kwestia proporcji, ale to już nie wina Stanowskiego, że KO to najbardziej obłudna partia na polskiej scenie i jest to zwyczajny samograj.
  • Odpowiedz
@ssjfrytek: dla mnie nawrocki oraz trzaskowski wypadli słabo oboje. Hołownia też bardzo słabo, jedno z jego najgorszych wystąpień.

Nie wspominam o nonamach tyłu stanowiski maciak czy tfu jakubiak

Seneszyn śmiesznie ale i rzeczowo, Bijat bjeniat czy jak jej tam też całkiem nieźle

Nie mniej jest to najgorsza debata jaka widziałem w całym życiu.
  • Odpowiedz
@r5678 O ile w republice debatę wygrała Szeneszyn to debatę w tvp raczej właśnie można rozpatrywać w sense największych przegranych. Trzaskowski wypadł słabo i nieświeżo, Nawrocki to też porażka.
  • Odpowiedz
@ssjfrytek: Tak każdy mógł sobie przyjechać, w końcu Trzaskowski o 18:20 napisał na Twitterku xD

Możecie pisać że Trzaskowski zaorał na debacie, ale bronienie tego formatu, damage control sztabu Trzaskowskiego i TVP, to śmiech na sali
  • Odpowiedz
@ssjfrytek: Trzaskowski wypadł dobrze? On przegrał tę debatę zanim się rozpoczęła i nie dziwne, że potem był skołowany. Odpowiadał nawet ok, ale akcja Biejat mu sporo zaszkodzi. Wszyscy naokoło go punktowali i nie ze wszystkimi zarzutami sobie poradził. Uważam, że stracił na debacie więcej niż Mentzen i Zandberg, których nie było.
  • Odpowiedz
@ssjfrytek: Wiem, że mój głos raczej przepadnie w tym politycznym zgiełku, ale jak dla mnie to najlepiej wypadł Chołownia i Biejat.
Nawrocki widać było, że odrobił lekcję i był wyrazisty i konkretny. A Trzaskowski pomimo poprawnego wizerunku nie błyszczał jakoś specjalnie. Nie zmienia to faktu że jeśli będzie druga tura Trzaskowski-Nawrocki to na pisiora nie zagłosuję.
  • Odpowiedz