Wpis z mikrobloga

Ale od rana damage control pisowskich aparatczyków. Nie zakłamujcie rzeczywistości. Trzaskowski wypadł dobrze, Hołownia jeszcze lepiej. Krzysiu jak zwykle się ośmieszył wbrew opinii Mariuszy z Brigjhton, a Nowłrocky nijaki jak przez całą kampanię. #debata #polityka
  • 77
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@lewoprawo: Każdy myślący człowiek stanął przeciwko Hołowni, który pyta o to ile mam korwet rakietowych albo jak się nazywa prezydent Litwy. To nie było kolokwium z WOSu, a taką informację jest każdy człowiek uzyskać w kilka sekund w obecnych czasach. Dlatego była ta figura retoryczna, że mógł Stanowski wymyślić na biegu skomplikowane działanie matematyczne i jak Szymek nie odpowie, to znaczy, że jest kretynem? xD
No i ja wiem, że
  • Odpowiedz
@ssjfrytek Trzaskowski schował flagę lgbt bo przyszedł na debatę, Polska potrzebuje prezydenta na trudne czasy, nie chce zrobić z niej cyrku - hurrr dur Nawrocki go zaorał XD

Niech się Biejat zajmuje sprawami lgbt jak tak bardzo lubi.
  • Odpowiedz
  • 10
Po czym rozpoznać bota? Odpowiednią narracja, odpowiednia godzina dodania wpisu, krótki czas dużej ilości plusów.

Czaskowski przegrał te debatę zanim się rozpoczęła, a tak mu się paliło koło tyłka, że nie odpowiedział praktycznie ma żadne pytanie
  • Odpowiedz
@PogromaSyrekowHomogenizowanych: Ale co to ma, za znaczenie, czy pytanie było głupie? Jak dla mnie jeszcze głupsze było pytanie Stanowskiego, czemu Trzaskowski nie bierze wyłącznie polskich firm i produktów do Warszawy. Słynny risercz guru chłopskiego rozumu.

Tylko że nie o to tu chodzi. Od kiedy rolą kandydata na takiej debacie jest obrona innego kandydata? Mają bardzo ograniczony czas wypowiedzi, który wykorzystują na promocję siebie lub atak na swojego głównego kontrkandydata. To,
  • Odpowiedz
@lewoprawo: Nie ma znaczenia, czy pytanie było głupie. No ludzie xD

Dobra, kto jest głównym kontrkandydatem Stanowskiego, który mówi, żeby na niego nie głosować? Pierwszy raz się zdarza kandydat, który jawnie mówi, żeby na niego nie głosować, więc co ma robić jak nie mówić to co myśli. To, że Stanowskiemu poglądami bliżej prawej strony niż rządzącej koalicji wie chyba każdy, więc nie rozumiem zdziwienia.

Oczywiście, można przyjąć alternatywną rzeczywistość wykopków
  • Odpowiedz
TVP, TVN i Polsat zorganizowały debatę

@Rozkoszniaczek: to zorganizował sztab czaskoskiego a nie telewizje. Ale fakt że zamiast debata wszystkich to debata dwóch wybranych to jest tragedia, szczególnie że właśnie telewizje były zaproszone
  • Odpowiedz
To, że Stanowskiemu poglądami bliżej prawej strony niż rządzącej koalicji wie chyba każdy, więc nie rozumiem zdziwienia.

@PogromaSyrekowHomogenizowanych: No właśnie nie. Masa ludzi nadal uważa, że Stanowski jest bezstronny, a kanał Zero to dobre, obiektywne źródło informacji.
Jeśli Ty dostrzegasz, że tak nie jest, to w sumie nie mamy się o co spierać.
  • Odpowiedz
@new-object ma tyle ze uważam ze na całej akcji z flagami Nawrocki tylko stracił, a Trzask ma to w dupie. Kto się obrazi za schowanie tęczowej flagi? 0,2% osób? Bez przesady xD
  • Odpowiedz
@lewoprawo: Nie istnieje coś takiego jak obiektywne źródło informacji i nie ma ludzi bezstronnych. Mogą się starać na takich wypadać. Inna sprawa, że Kanał Zero nie jest kanałem informacyjnym, a publicystycznym, gdzie osoby wyrażają swoją opinię na różne tematy. Moim zdaniem daleko im do bycia tubą propagandy dla jakiejkolwiek opcji, tylko też wielu wykopków uważa, że każdy kto nie wieli koalicji rządzącej jest PiSowcem
  • Odpowiedz