Ale od rana damage control pisowskich aparatczyków. Nie zakłamujcie rzeczywistości. Trzaskowski wypadł dobrze, Hołownia jeszcze lepiej. Krzysiu jak zwykle się ośmieszył wbrew opinii Mariuszy z Brigjhton, a Nowłrocky nijaki jak przez całą kampanię. #debata #polityka
@ssjfrytek: xD obudź się, bo zesrałeś. Trzaskowski tutaj względnie aspiracji, najgorzej wypadł. No dobra, nie najgorzej, bo jeszcze jest ten zawodnik kremla. Co prawda Trzask ma gadane, ale nie mógł się wbronić... bo wpadł we własne kłamstwa. Tutaj że pro LGBT, że progresywny, a tutaj szybciutko chowa flagę, bo się wstydzi...
I nie ważne jak będziesz czarował, nie zmienisz tego. Hołownia i Biejat wygrali, a Senyszyn Królowa.
@ssjfrytek: POPiS po raz kolejny pokazał, że może i oficjalnie ze sobą walczą, ale jak przychodzi co do czego to idą razem pod rękę. Jak inaczej nazwać ten skandal i bezprawie w formie debaty 1vs1? A reszta kandydatów to co? To jest demokracja? To jest kpina!
@ssjfrytek: Ty sobie teraz żartujesz, czy Ci za to płacą? TVP, TVN i Polsat zorganizowały debatę tylko dla Nawrockiego i Trzaskowskiego i gdyby nie to, że pozostali kandydaci wywarli presję na tych skutwiałych mendach, to debaty większej ilości kandydatów by nie było.
@ssjfrytek: Ile groszy za wpis od Czaskowskiego? xD Pisowskie trolle nie muszą dzisiaj pracować, bo nawet no name nawrocki lepiej wypadł od tego waszego kłamczuszka xD
@ssjfrytek: Wchodzę rano na wykop, widzę taki komentarz i myślę, że ja chyba inne debaty oglądałem. Trzaskowski wypadł najwyżej średnio, Nawrocki wypadł lepiej, nawet parę razy dał dobrą odpowiedź. Hołownia zrobił z siebie showmana i pomyliłem debatę z kolokwium ku ucieszę tych mniej bystrych widzów. Stanowski zadawał całkiem dobre pytania i odpowiadał całkiem sensownie. Senyszyn skradła show. Największymi przegranymi debaty jest Mentzen i Zandberg.
@ssjfrytek: faktycznie zdanie ludzi o debacie mozna bylo zobaczyc wczoraj, " na goraco", gdzie niektore wpisy mialy kilkaset plusow. teraz, na zimno, troll konta juz poodpalane i jest pchana narracja ze trzaskowski wypadl slabo, stanowski super, a nawrocki wypadl lepiej od trzaskowskiego. czyli to same gowno ktore troll konta serwuja nam od miesiescy.
@ssjfrytek c---a tam dobrze, to już Biejat więcej zyskała w oczach przeciętnego wyborcy. Hołownia top Dres wypadł nawet lepiej niż można było się tego spodziewać po jego pierwszych spotkaniach z dziennikarzami, widać że go wytresowali i nauczyli uniwersalnych formułek i lania wody.
@ssjfrytek Nawrocki wypadł dużo powyżej oczekiwań. Miał być zjedzony przez Trzaskowskiego, a nic takiego się nie stało. Trzaskowski wypadł dramatycznie, a Biejat dobiła go z tą flagą. Plus brudna zagrywka z debatą dupolową zapewniła mu roast z każdej możliwej strony.
Stanowski zadawał całkiem dobre pytania i odpowiadał całkiem sensownie.
@PogromaSyrekowHomogenizowanych: A zwróciłeś uwagę, komu zadawał te pytania? Albo w czyjej obronie stanął przeciwko pytaniom Hołowni? Dla mnie Stanowski wypadł słabo, bo robił coś zupełnie innego, niż zapowiadał. Miał ośmieszać te wybory, a został przydupasem wspomagającym Nawrockiego.
Co prawda Trzask ma gadane, ale nie mógł się wbronić... bo wpadł we własne kłamstwa. Tutaj że pro LGBT, że progresywny, a tutaj szybciutko chowa flagę, bo się wstydzi...
I nie ważne jak będziesz czarował, nie zmienisz tego. Hołownia i Biejat wygrali, a Senyszyn Królowa.
Komentarz usunięty przez moderatora
Trzaskowski wypadł najwyżej średnio, Nawrocki wypadł lepiej, nawet parę razy dał dobrą odpowiedź.
Hołownia zrobił z siebie showmana i pomyliłem debatę z kolokwium ku ucieszę tych mniej bystrych widzów.
Stanowski zadawał całkiem dobre pytania i odpowiadał całkiem sensownie.
Senyszyn skradła show.
Największymi przegranymi debaty jest Mentzen i Zandberg.
Hołownia top
Dres wypadł nawet lepiej niż można było się tego spodziewać po jego pierwszych spotkaniach z dziennikarzami, widać że go wytresowali i nauczyli uniwersalnych formułek i lania wody.
@PogromaSyrekowHomogenizowanych: A zwróciłeś uwagę, komu zadawał te pytania? Albo w czyjej obronie stanął przeciwko pytaniom Hołowni?
Dla mnie Stanowski wypadł słabo, bo robił coś zupełnie innego, niż zapowiadał. Miał ośmieszać te wybory, a został przydupasem wspomagającym Nawrockiego.