Aktywne Wpisy

Sebalke +34
Chyba coś przegapiłem ale od kiedy #instagram zmienił się w coś takiego? XDDDD kiedyś miałem głównie treści związane z motoryzacją, czy muszę zmienić jakieś opcje w insta?

źródło: 1000022422
Pobierz
Mr_Przyjemny +738

źródło: temp_file5543653650226727539
Pobierz
#debata #polityka
@paul772: Przecież wiesz, że to chodzi o TVP, która organizowała debatę po czym się z tego wycofała. A TVP nie może organizować wybiórczy debat, tylko musi zaprosić wszystkich kandydatów.
A w najczarniejszym scenariuszu jeżeli jest tutaj jakieś prawo złamane to przez dziennikarkę, a nie przez sztab trzaskowskiego. To dziennikarka tam przyjechała, a nie trzaskowski jej kazał tam być
@paul772: to jak to nazwać? Dostał w p---ę? Znokautowali go, a na koniec nawet nawrocki na niego napluł? Wtopa totalna. Pierwszy raz słuchałem dłużej trzaskowskiego i w drugiej turze będę stawiał tego X z obrzydzeniem ( ͡° ʖ̯ ͡°)
@paul772: Tu masz oficjalne pismo z TVP, że organizują debatę 1 na 1. I o to jest całe zamieszanie, że Trzaskowski wykorzystuje kontrolowaną przez rząd telewizję do zorganizowania nielegalnej debaty.
źródło: 731cab4b81e67b649df7e5d1d8ea7cdea3836f4ea6275e553a9bdbb2bdb4b5d7
PobierzKomentarz usunięty przez moderatora
Wyborcy KO to wyższy poziom odklejenia. XD
Ale to odważne i szlachetne organizować debatę dla wszystkich w trakcie innej, już trwającej debaty. Pewnie myślał, że nikt nie będzie chciał zmieniać miejsca.
Całe szczęście nikt go nie lubi i wszyscy zgodnie poszli, by splunąć mu
@Sabr: ale nie tvp ponosi koszty więc w czym problem? Taka debatę 1vs1 moderowana przez 3 tv widziałbym też z innymi kandydatami np. Mentzen i holownia
@retoryczny:
Misja tvp jest właśnie umożliwienie debat 1vs1 między różnymi kandydatami. Każdy z każdym chce debatować 1vs1 i właśnie tvp taką przestrzenią powinno być.