Wpis z mikrobloga

Ale od rana damage control pisowskich aparatczyków. Nie zakłamujcie rzeczywistości. Trzaskowski wypadł dobrze, Hołownia jeszcze lepiej. Krzysiu jak zwykle się ośmieszył wbrew opinii Mariuszy z Brigjhton, a Nowłrocky nijaki jak przez całą kampanię. #debata #polityka
  • 77
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@ssjfrytek: Jestem ekstremalnie antypis, ale Trzaskowski wypadł słabo. To z flagą to była porażka, co mu szkodziło powiedzieć "Tak jak jestem prezydentem wszystkich Warszawiaków, tak będę prezydentem wszystkich Polaków, także tych LGBT". Przecież ludzi antylgbt w Polsce jest z 30-35% i oni są już przejęci przez PiS/Konfederację, połowa ludzi (tak jak ja) ma całkowicie na to wywalone, ale jest mniejszość dla których jest to ważna kwestia i oczywiście na Nawrockiego
  • Odpowiedz
@ssjfrytek: nie zaklamuj rzeczywistości tvpo się zbłaźnili republika ich zjadła nawet hamownia wbił na debatę do republiki a tęczowy rafalek co najwyżej nie skompromitował się i tyle oczywiście stanowski wyjaśnił ten nieudolny rząd rudego ale botki już wytyczne do programowania dostały xD nikt nie łyka tych waszych wypocin na wypoku
  • Odpowiedz
@zapster: to mnie zastanawia, czy likwidacja podglądu plusujących miała na celu przykrycie tych wszystkich botów, które plusują te wysrywy na mirkoblogu? bo nie wierzę, że jest aż tylu kretynów, zwłaszcza że najczęściej w komentarzach przewijają się te same pseudonimy a plusów setki albo i nierzadko ponad tysiąc
  • Odpowiedz
@ssjfrytek: oddanie flagi lgbt z opuszczoną głową i cała organizacja tego wydarzenia to kompromitacja Trzaskowskiego, pis wybrał Nawrockiego ponieważ nie mozna sprawdzic jego starych wypowiedzi, a Rafałka można łatwo zweryfikować
  • Odpowiedz
@ssjfrytek ośmieszone to jest tvpo co robi debate i nie zaprasza wszystkich kandydatów na prezydenta. PiS zrobił z tej tv szambo a koalicja tylko dolewa tam gówna
  • Odpowiedz
Trzaskowski wypadł dobrze, Hołownia jeszcze lepiej. Krzysiu jak zwykle się ośmieszył wbrew opinii Mariuszy z Brigjhton, a Nowłrocky nijaki jak przez całą kampanię.

@ssjfrytek: Trzaskowski wypadł c-----o, sztucznie, jakby na SIŁĘ!
PRÓBOWAŁ!
  • Odpowiedz
Ale od rana damage control pisowskich aparatczyków

@bartiii_ Tutaj akurat ma rację @ssjfrytek bo nawet na wykopie od rana lub wczoraj można już zaobserwować trochę taką jakby lekką zmianę nastrojów i narracji. Czasami mam tak, że jak mi coś nie gra lubię napisać coś żeby zobaczyć co będzie bardziej lajkowane na przykład dziwnym trafem nagle niektóre rzeczy zaczęły być minusowane na przykład tak jak wcześniej to samo plusowane było, dziwnym
  • Odpowiedz