Wpis z mikrobloga

@Kopytnik_1: dążymy do tego, że tylko 20% mężczyzn będzie w związkach/relacjach z 80% kobiet. póki nie zostanie zalegalizowana poligamia, to większość z tych kobiet i tak nie będzie z tymi mężczyznami na stałe, ale one i tak będą wolały to niż stały związek z pozostałymi 80%
  • Odpowiedz
@Kopytnik_1:
@pamareum
@NetworkCartoon:
@NzeroZeroB

@MateuszLakomy to lewicowy przygłup który nie prezentuje ani faktów w postaci przyczyn wysokiej dzietności w Turcji albo Izraelu (na pewno nie przez silną pozycją faceta i wysoki konserwatyzm i k@wa przez tyle lat nadal nie doszedł czemu); sam nie ma rodziny ani dziewczyny ale za to uważa że wszystko poprawi studiowanie na uczelniach w kółko przez wszystkich facetów bo babom wtedy zacznie
navaare - @Kopytnik_1: 
@pamareum 
@NetworkCartoon: 
@NzeroZeroB

@MateuszLakomy to l...

źródło: lakomy

Pobierz
  • Odpowiedz
  • 2
@navaare nie wiedziałem tego o nim. W wywiadzie co wrzuciłem wydawał się mówić z sensem. Przynajmniej przez większość czasu. Bo pod koniec też mówił coś o tym kształceniu chłopców, ale już mu czasu nie starczyło.
  • Odpowiedz
  • 1
@antypizda język faktów. Bardzo prawdziwa i jednocześnie brutalna prawda, z którą współcześni faceci muszą się zmierzyć (no albo nie muszą jeśli nie chcą mieć kobiety, of kors) .
  • Odpowiedz
Skoro gra się zmieniła - graj lepiej.

@antypizda: Początek masz rację, tyle że dalej to bzdury. Nie żadna 'gra' - to nie istnieje. Ot kobiety po prostu mają wyprane socialami główki i pragną facetów ala z insta. Te normalne których jest mało i coraz mniej już dawno są w zwykłych szczęśliwych związkach. Reszta hula, bawi się i zostaje wiecznie samotna albo skacząca po tych 10-15%.
Geny się liczą, ot tyle.
  • Odpowiedz
@antypizda:

Świat się zmienił. Kobiety nie potrzebują już faceta, żeby przeżyć - więc teraz wybierają tego, przy którym chcą być.

Te wolne umawiają się z tymi samymi 10-15% facetów, a reszcie mówią "zostańmy przyjaciółmi". Jeśli jesteś w tej większości, to nie pytaj: "czemu one mnie nie chcą", tylko: "czemu nie daję im powodu, by chciały".

Skoro gra się zmieniła - graj
  • Odpowiedz