Aktywne Wpisy
nowszyja +20
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...

Shyvana +12
Pytanie statystyczne.
Co uczestnicy myślą o prezencie w postaci klocków lego powiązanych z zainteresowaniem danej osoby, gdy niekoniecznie wspominała ona o tym, że lubi klocki. Np zestaw Lego z Władcy pierscieni dla fana władcy pierścieni. Albo zestaw Lego kwiatki dla fanki roślinek.
To spoko personalizacja czy nie? Często dostajemy takie pytanie na pw, czy taki prezent byłby ok.
Wołam najaktywniejszych na tagu
Co uczestnicy myślą o prezencie w postaci klocków lego powiązanych z zainteresowaniem danej osoby, gdy niekoniecznie wspominała ona o tym, że lubi klocki. Np zestaw Lego z Władcy pierscieni dla fana władcy pierścieni. Albo zestaw Lego kwiatki dla fanki roślinek.
To spoko personalizacja czy nie? Często dostajemy takie pytanie na pw, czy taki prezent byłby ok.
Wołam najaktywniejszych na tagu

Takie mamy czasy - kobieca hipergamia nie jest obecnie ograniczana przez presję społeczną czy normy obyczajowe. Uwidaczniają się więc prawa natury w swojej brutalnej postaci.
@pamareum
@NetworkCartoon:
@NzeroZeroB
@MateuszLakomy to lewicowy przygłup który nie prezentuje ani faktów w postaci przyczyn wysokiej dzietności w Turcji albo Izraelu (na pewno nie przez silną pozycją faceta i wysoki konserwatyzm i k@wa przez tyle lat nadal nie doszedł czemu); sam nie ma rodziny ani dziewczyny ale za to uważa że wszystko poprawi studiowanie na uczelniach w kółko przez wszystkich facetów bo babom wtedy zacznie
AMA - Mateusz Łakomy - o demografii PL i niskiej dzietności
źródło: lakomy
PobierzKomentarz usunięty przez moderatora
@antypizda: Początek masz rację, tyle że dalej to bzdury. Nie żadna 'gra' - to nie istnieje. Ot kobiety po prostu mają wyprane socialami główki i pragną facetów ala z insta. Te normalne których jest mało i coraz mniej już dawno są w zwykłych szczęśliwych związkach. Reszta hula, bawi się i zostaje wiecznie samotna albo skacząca po tych 10-15%.
Geny się liczą, ot tyle.
Komentarz usunięty przez moderatora
@navaare: no tak, gość zaprezentował dane, które tobie się nie podobają i już jest "lewicowym przygłupem" xD. Może to ty jesteś "prawicowym przygłupem"...
@navaare: nie wydaje mi się. Przeczytałem jego książkę i mam wrażenie, że każda teza była poparta badaniami. Rozumiem, że masz jakieś swoje badania, które pokazują inną prawdę.
TOBIE się nie wydaje i wielu idiotów pisze książki po czym inni idioci p@lą
@navaare: no przecież napisałem, że MI się nie wydaje i to uzasadniłem. Masz jakieś problemy z czytaniem?