Wpis z mikrobloga

Siemka,

Idzie lato więc musze zredukować, wjechała dieta plus ćwiczenia ale potrzebuje jakiegoś wsparcia bo wolno idzie.

Co z poniższych środków najlepiej zastosować w celu podkręcenia redukcji?

- salbutamol
- t3
- metformine
- euthyrox
- ozempic

I w jakich dawkach?

Stosowałem kiedyś już clenbuterol działał naprawde dobrze ale efekty uboczne były straszne więc odpada, ozempic też działał ale po jego odstawieniu był efekt jojo.

Mój wiek metaboliczny to aż 47 lat ( wiem że tragedia bo mam dopiero 33 lata ) 28 % fatu, 96 kg 182 cm wzrostu. ( takie wyszły dane z analizy składu ciała u dietetyka )

Poradzcie coś :)

#mikrokoksy #mirkokoksy #sterydy #odchudzanie #redukcja #leki
  • 4
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Podajhaslodowifi: nie ma czegoś takiego, że wolno idzie. Przyspieszając redukcję narażasz się właśnie na efekt jojo. Po prostu zmień nawyki żywieniowe w ten sposób, aby utrzymywać cały czas dobrą formę. Innej drogi nie ma... Oczywiście możesz się oszukiwać jakąś farmakologią, ale no właśnie - to będzie efekt chwilowy dopóki dany środek działa, a później powrót do stanu wyjściowego
  • Odpowiedz
@Podajhaslodowifi: Ozempic/inny analog + tyle aktywności ile jesteś w stanie udźwignąć fizycznie aby się z tego regenerować + dieta z bilansem nawet -1000kcal dziennie od zapotrzebowania z odpowiednim rozkładem makroskładników
  • Odpowiedz