Wpis z mikrobloga

@Lewusx: Jest takie dziwne poczucie jakbyś te zdjęcia obiektywem typu rybie oko robił, mocno szeroko i d----a perspektywa - masz dziwnie zniekształconą sylwetkę idącą od głowy do malutkiego tułowia. Na reddit sporo luda wrzuca swoje sylwetki i tam człowieki jakoś wyglądają bardziej normalnie...

https://www.reddit.com/r/bodybuilding/comments/1chhszl/59_193lbs_today_decided_to_jump_into_a_show_this/
niewiempoco - @Lewusx: Jest takie dziwne poczucie jakbyś te zdjęcia obiektywem typu r...

źródło: uzilg18o9sxc1

Pobierz
  • Odpowiedz
  • 3
@klebix: Piesc zaciskamy specjalnie tak zeby optycznie byla jak najmniejsza, tworzy sie wtedy iluzja wiekszej sylwetki, ale dlonie mam male ogolnie. :)

@kobiaszu Bo mam wielka noge, jakbys zobaczyl dupe na zywo, nie powiedzialbys ze jest mala, jest duzy kontrast tutaj po prostu.
  • Odpowiedz
@Lewusx:
Nie wiem na ile ma to w ogóle dla Ciebie znaczenie, ale często przy pozie najszerszego tyłem lewa łopatka ucieka Ci do góry. Może warto podziałać w offseasonie na tej stronie z zębatym i z rotacją piersiowego, żeby trochę równać te asymetrie? Chyba że to kwestia zdjęcia, czy ustawienia, ale wcześniej wydaje mi się, że też to było widać.
A forma sztos, powodzenia Panie Lewus!
  • Odpowiedz
  • 0
@bdm_bq: Jestem jakiś krzywy, na pewno popracuję nad tym z fizjo jako że i tak jestem teraz u niego regularnie 1x w tygodniu.

Dziękuję!
  • Odpowiedz
@Lewusx: Jak włosy od rozpoczecia suplementacji ?Zaczely leciec? Sam chcialem wskoczyc na tescia, ale zanim to zrobilem to zaczely mi leciec, a jak bede lysy to bede wygladal jak debil
  • Odpowiedz