Wpis z mikrobloga

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 20
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

Musze uzupełnić depo a nawet nie ma jak...

@jmp_eax: Widzisz, bossa dba, żebyś mniej lub wolniej tracił, nie doceniasz. Po godzinach sesyjnych kasa przelana pomiędzy subkontami czeka na 8.00 lub 9.00
  • Odpowiedz
@jmp_eax: na bossie lepiej mieć trochę gotówki, na bieżące zakupy, szkoda że rachunki nie są oprocentowane, bo aż się przykro patrzy jak ta kasa leży i traci na wartości
  • Odpowiedz
To samo pewnie jest z rachunkiem na kontrakty

@jmp_eax: Powiedział, co wiedział. Uzupełnianie depozytu na terminowym to rzecz, o której wiesz po zamknięciu sesji. Na kolejnym otwarciu ryzyko karnego zamknięcia interwencyjnego jest o 12.00
  • Odpowiedz
ubije pozycje i długów narobi

@jmp_eax: Takie coś to 99% przypadków wina tego, że się zagrało pod korek bez SL. Bo jak nie dziś mało "przez brokera", to za rok dużo przez faktyczny brak pieniędzy.
  • Odpowiedz
  • 1
@DJ007: No kontraktowy ma interwencje o 12...ale ja zmierzam do tego, że jeśli mam pieniądze na koncie u Bossy to oczekuje natychmiastowego transferu na subkonto. To nie jest rocket-science. Nic więcej.
  • Odpowiedz
jeśli mam pieniądze na koncie u Bossy to oczekuje natychmiastowego transferu na subkonto. To nie jest rocket-science. Nic więcej.

@jmp_eax: To akurat rozumiem.
Choć jak dolewasz z obawy przed marginem, to raczej strata jest wyższa niż planowana lub całkowicie poza kontrolą.
  • Odpowiedz
@jmp_eax: @tryb_graficzny @DJ007 z tego co mi wiadomo bossa pracuje nad automatyzacją wpłat (w tym blik) i wypłat

szkoda że rachunki nie są oprocentowane

@Dawul: to się niestety nie zmieni i nie planują tego zmieniać, gdyż wg nich nie są do końca w tym temacie jasne przepisy.
  • Odpowiedz
@Hopsa: to zależy ( ͡° ͜ʖ ͡°). Jak inwestujesz na długi termin, tylko taki naprawdę długi, to takie spadki wręcz zachęcają do ponadnormatywnych zakupów ( ͡° ͜ʖ ͡°)

@pepedros jest jakieś oficjalnie stanowisko bossa w tym zakresie? Masz może link?
  • Odpowiedz
@jmp_eax: update mordeczko, wlasnie uzupelnilem bossa elixirem, chyba jak wszyscy sa w robocie po 9, to elixir dziala jak powinien ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz