Wpis z mikrobloga

@Gmeras: szwagrowi zmarła żona jak syn miał 2,5 roku i mogę Ci tylko powiedzieć że dziecko sobie poradzi, wie że mama jest aniołkiem itd
Na pewno będzie brakować takiej matczynej ręki ale dziecko baaaardzo rzadko myśli o tym że mamy nie ma.
  • Odpowiedz
@Gmeras: duzo siły dla Ciebie i dla młodego. Teraz ty jestes jego całym światem. Nie napisze, że bedzie dobrze, bo dlaczego ma byc. Ale dacie rade.
Ps. mój młody tez ma 2,5 roku. Z początku listopada jest :)
  • Odpowiedz
via Android
  • 81
@MrBeast zauważam pomimo moich starań że masz racje. Już powoli zapomina. Tzn nie szuka nic a nic, zdjęcia jeszcze poznaje, ale już jest całkowity brak tęsknoty.
  • Odpowiedz
@Gmeras w takim wieku, to nic w dorosłym życiu nie zostanie ze wspomnień z mamą. Może to i lepiej? Na pewno gdyby został osierocony w starszym wieku, to przeżyłby to dużo, dużo gorzej. Przy dobrych wiatrach zostanie mu tylko myślenie "co by było, gdyby?".
  • Odpowiedz
@Gmeras ech, to jest ten wpis, którego nie chcę oglądać. Trzymaj się Miras, dbaj o młodego, niech ma w Tobie najlepszego ojca na świecie. Strasznie to smutne i nie chce sobie wyobrażać nawet przez co musiałeś przejść i nadal przechodzisz ( ͡° ʖ̯ ͡°)
  • Odpowiedz
@Gmeras Elegancka kurtka (widać, że na Śląsku już wiosna nad morzem standard jedynie wiatr o tej porze roku). Laurka fajna.
Obrazek jak zwykle ciężki i trudny w odbiorze... ( ͡° ʖ̯ ͡°)
Standardowo trzymajcie się tam!
Kto da rade jak nie Wy!

Mój syn z listopada 2021 jak będziesz potrzebował ciuchy pisz bo żona i tak do składa a w sumie różnica wieku to
  • Odpowiedz
@Gmeras: Mam syna w tym samym wieku, ngl, oczy zmokły.
Jestem pewien, że z tak dzielnym ojcem wyrośnie na dobrego człowieka. Powodzenia, będzie dobrze.
  • Odpowiedz