Wpis z mikrobloga

@Gmeras: Współczuje i życzę siły. Pół roku temu odeszła moja siostra, zmarła przez nowotwór w wieku 34 lat, codziennie o niej myślę, od tego czasu zupełnie zmieniłem postrzeganie świata i bardziej doceniam zdrowie i czas spędzony z moimi bliskimi. Trzymaj się mocno Ty i synek!
  • Odpowiedz
@Gmeras: W zasadzie ta smutna historia zostanie w każdym z nas na zawsze. Z tego powodu nie naciskam, ale myślę, że może nie było by głupie jakbyś raz pokazał nam Jej zdjęcie, jednakże rozumiem i szanuję dbanie o prywatność.
  • Odpowiedz
via Android
  • 57
@Panda1112 po pierwsze co to Ci da jak byś ja zobaczyl? Po drugie była na zrzutce, a teraz nie udostępniam by publicznie nie latały po internecie.
  • Odpowiedz
Kurczę szczerze to i ja się przestraszyłam, ponieważ mam w tym roku 31 lat, a dziecka na razie nie mogę zrobić, bo nie mam miejsca w mieszkaniu, czekam na możliwość rozbudowy domu.
  • Odpowiedz
@Gmeras ja p------e, jak tak patrzę na to nieświadome tego co się stało dziecko na cmentarzu to mi się gardło zaciska. ziomek jesteś zajebiście silnym człowiekiem, że to dźwigasz, mnie by chyba dźwigała gałąź na drzewie...
  • Odpowiedz
@Gmeras: Chyba coś w rodzaju domknięcia tej historii w głowie. Ale tak jak piszesz - nic to nie da. Do wrzutki niestety nie zajrzałem, ale jak - pisałem - rozumiem i szanuję dbanie o prywatność :)
  • Odpowiedz