Wpis z mikrobloga

@Gmeras wyrazy współczucia, tak jak pisałam wcześniej „twoja żona z tego wyjdzie i tego się trzymajmy” mówiłam dokładnie to samo o bracie mojego faceta, nie żyje od 4 lat. Zawsze mam nadzieje nawet na trudne sytuacje. Życzę Wam jak najwięcej dobrych chwil.. super masz synka
  • Odpowiedz
Nie mogę sobie wyobrazić siebie w takim scenariuszu. Wierzę że będziesz najlepszym starym jakiego mały może mieć. Trzymajcie się dzielnie (òóˇ)
  • Odpowiedz
Ta smutna historia zostanie w nas na zawsze. Do dzisiaj łzy napływają same. Najważniejsze abyś miał czas dla młodego. Praca pracą, najważniejsze abyś jak najwięcej spędzał czasu z synem. Jak będzie krucho z kasą to nas wołaj. Pomożemy!
Twój syn to Twój największy skarb! Pamiętaj.
  • Odpowiedz
@Gmeras: Śledziłem Twoją ,,drogę" aż mnie w gardle ściska.Mimo, że jestem tutaj od dawna to nie udzielam się w społeczności, ale Twoja historia daje do myślenia, mam 36 lat w przyszłym tygodniu, idę na dokładne badania, dzięki Tobie. Bądź dalej wspaniałym dzielnym ojcem i trzymajcie się w pogodzie ducha i zdrowiu
  • Odpowiedz
moze zaloz jakas zrzutke, chetnie ci pomozemy

@irish71: pisz za siebie. Gosc juz powiedzial ze zrzutka byla, i swietnie sobie narazie radzi. W tym kraju kazdy by chcaial wszytko zalatwic zrzutka albo doplatami :))
  • Odpowiedz
@Gmeras: no to teraz jesteś wolny, pamiętaj tylko wyjątkowa kobieta pokocha samotnego ojca i radością przyjmie dar w postaci miłości jego dziecka
  • Odpowiedz
@Gmeras

zauważam pomimo moich starań że masz racje. Już powoli zapomina. Tzn nie szuka nic a nic, zdjęcia jeszcze poznaje, ale już jest całkowity brak tęsknoty.

Powiem Ci z perspektywy osoby dorosłej, która w dzieciństwie straciła kochającego rodzica, że przyjdzie dla niego jeszcze czas na tęsknotę. Jeśli będziesz pamięć w nim pielęgnował to w każdej naprawdę ważnej w jego życiu chwili będzie myślał o mamie. Jak przyniesie do domu świadectwo z
  • Odpowiedz
@Bejro: no ziomek gada że odkłada po 70k pln miesięcznie bo tanio żyje, a to dopiero początek kaeriery. Za 3-4 lata to się powinno potroić. Ogólnie mocne zazdro.
  • Odpowiedz
@Gmeras: Śledzę Waszą historię od pierwszego wpisu i chciałem Ci napisać, że jesteś bardzo silnym człowiekiem. Mimo, że kompletnie się nie znamy bardzo przeżyłem chorobę i śmierć Twojej Żony tak, jakbyście byli moimi bliskimi przyjaciółmi. Składam Ci szczere, głębokie wyrazy współczucia i życzę dużo zdrowia dla Ciebie i syna. Gdybyście potrzebowali jakiegokolwiek wsparcia pamiętaj, że masz wykop i chętnie pomożemy!
Przy okazji wzięło mnie na wspominki, mieliśmy tutaj kilka lat
  • Odpowiedz