Aktywne Wpisy

Karolaaa555 +9
Jak ja chyba zacznę płacić jakimś randomom żeby się ze mną kolegowali. Myślałam, że jak zdam tą maturę to będzie super, że będzie zero zmartwień. A teraz wsm tęsknię bo przynajmniej nie miałam czasu na myślenie i wymyślanie takich bzdur tylko focusowałam się na nauce. Jedynie co mi poprawia humor to granie w te durne gry przez które przesiedziałam lata na dupie i nabawiłam się fobii społecznej przez którą dostaję codziennie pytania

wfyokyga +78
Dobranoc
źródło: temp_file497302056630926366
Pobierz

#pracbaza #praca #programowanie #programista15k
Korporacje nie są złe, chociaż te w Polsce jedne z gorszych, traktowane jako tania siła robocza z polskimi menadżerami do poganiania niewolników. A Polakowi dać odrobinę władzy, to jak dać małpie karabin maszynowy…
źródło: IMG_9904
Pobierz@kimunyest95: Choć są stopień gorsze np. koreańskie z ich kulturą korporacjonizmu i z--------u. Nawet nie ma się za bardzo komu poskarżyć lub zgłosić gdziekolwiek, bo korporacja jest większa niż państwo z którego się wywodzi i korumpuje polityków,
@GiorgioDiStefanAntonio: oj tak.
Dobrą opcją jest prowadzenie jakiejś małej firmy, praca luźniejsza a kasa sporą. Przede wszystkim nie pracujesz w sposób ciągły.