Aktywne Wpisy
Czy są jakieś fastfoody w Krakowie, które są czymś innym niż frytki, zapiekanka, kebab, pizza, kiełbaska z nyski i jest to coś z prostych składników bez masy chemikaliów - jak najmniej przetworzone. Coś co można zjeść na ulicy czyli też nie stołówka.
#krakow #jedzenie #kebab #pytaniedoeksperta
#pytanie
#krakow #jedzenie #kebab #pytaniedoeksperta
#pytanie

Panjanpan +44
Steam Hardware Announcement
#gry #steam #valve #steamdeck #vr #steamframe #steammachine #steamcontroller #pcmasterrace
#gry #steam #valve #steamdeck #vr #steamframe #steammachine #steamcontroller #pcmasterrace

Dostałem propozycję pracy oddaloną o 50 kilometrów od mojego miejsca zamieszkania. I nie wiem co zrobić. Obecnie zarabiam w porywach 5500 zł, ale mam blisko. Tam około 11 000 zł, tylko dojazd 50 kilometrów w jedną stronę, ale autostradą. Ładować się w to po same kule? Czy dystans mnie zmęczy? #pracbaza #pytaniedoeksperta
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: mkarweta
🫶 Twoje wsparcie = dalszy rozwój projektu. Wspomóż projekt
Komentarz usunięty przez moderatora
przecież nie wiesz jak to się potoczy i co bedziesz robił za rok, a może przeprowadzisz się tam, a może będziesz miał inną pracę, a może tak będziesz dojeżdżał i będzie ok, a może cię to wkurzy i poszukasz innej roboty, ale już z wiedzą, że możesz
@mirko_anonim: Ja bym się ładował. To pensja x2. Znam takich, których dojazd relaksuje, muzyczki można posłuchać, wyciszyć się przed powrotem do domu. Może tobie też się spodoba, a jak nie to przecież nie podpisujesz umowy do końca życia...
Bierz i się nie zastanawiaj. Ja jeżdżę 1h w każdą stronę. Do poprzedniej pracy miałem 20 minut jazdy do miasta.