Aktywne Wpisy
JaX92 +72
Tak czytam o tych masowych zwolnieniach w krakowskim korpo i w sumie się cieszę. Przez lata korpoludki zadzierały nosa i uważali się za lepszych, bo oni pracują w zagranicznej korporacji. SĄ KIMŚ! Mam nadzieję, że to nie chwilowe tąpnięcie, tylko wyrżnie korpoludki do ostatniego.
Teraz poczujecie czym jest praca i szybko nauczycie się pokory, jak zaczniecie walczyć o minimalna u Pana Janusza Dobrodzieja na trzy zmiany konkurując z nacjami wschodu i Ameryki
Teraz poczujecie czym jest praca i szybko nauczycie się pokory, jak zaczniecie walczyć o minimalna u Pana Janusza Dobrodzieja na trzy zmiany konkurując z nacjami wschodu i Ameryki

drte111 +36

Moim zdaniem jest troche prawdy w tym, ze pies odzwierciedla, jaki jest wlasciciel, nawet jesli chodzi o sam wybor rasy.
No nikt inteligentny z poukladanym życiem nie postanowi nagle, że kupi sobie p------------o psa, bo mu brakuje w życiu emocji, akcji. Takie
Problem w tym że najbardziej agresywne są małe i średnie rasy psów. Po wsi nie będzie cię gonił 60 kg pies, tylko taki do 15/20 kg.
Znam takiego starszego pana, który ma pitbulla. Facet jest ogarnięty, taki którego jak widzisz to warto się zatrzymać na chwilę i pogadać.
No i ten jego pitbull, to jest chyba najlepiej ułożony pies jakiego widziałem w życiu. Na inne psy ma totalna wyjebke, a widziałem sytuację jak jakiś 5kg pimpek chciał się do niego rzucać. Totalna wyjebka.