Aktywne Wpisy

BornToDie69 +2
Przekonajcie mnie, że kupno Range Rovera Discovery Sport to zły pomysł. Marzy mi się Stelvio - za drogie. Hyundai Tucson - trochę nudny. A chcę SUVa dla rodziny z dwóją dzieci.
Nawet nigdy za dużo o tych samochodach opinii nie słyszałem. Niby marka premium (co jest wadą ofc) ale części widzę jakoś tragicznie drogie nie są. #motoryzacja
Nawet nigdy za dużo o tych samochodach opinii nie słyszałem. Niby marka premium (co jest wadą ofc) ale części widzę jakoś tragicznie drogie nie są. #motoryzacja
źródło: Land-Rover-Discovery-Sport-2016_033fr
Pobierz
sprite +339

![Moja gra trafiła na steam [Walter Adventure]](https://wykop.pl/cdn/c3397993/1f99489325c18b5e0bad5571f3830b8556a8dc4933b2583d41d6b56b9978f94d,q80.png)

źródło: temp_file7111729815546473677
Pobierz@eeehhh to nie czytaj. Ja i wiele osób możemy codziennie po kilka razy. Już przesada się przypier alać do wpisu otagowanego #psiarze na którym są wielbiciele takich rzeczy. Weź idź na spacer czy coś.
Tylko takiego się prowadza po zamkniętym wybiegu, a nie w miejscu publicznym, bez dostępu dzieci i osób postronnych.
Najlepszym rozwiązaniem byłaby licencja na posiadanie takiego psa, żeby tylko ludzie, którzy naprawdę się na tym znają i mają warunki mogli takiego mieć - ale wiadomo, jak by się to w Polsce skończyło, jak z badaniami na prawo jazdy. 200 zł i
Nie ja tu nonstop n---------m o psiarzach czy p000lkach od bladego świtu i nie ja nastukałem 30k akcji
@K_R_S: Owszem, w dzisiejszym świecie nie ma miejsca na rasy, które zostały przez setki lat wyselekcjonowanie do jak największej agresji i mordowania.
I jednocześnie właściciele psów powinni też być bardziej świadomi potrzeb swoich podopiecznych, żeby nie dochodziło do sytuacji problemowych, którym można było
źródło: 3b6
Pobierz@apaczacz: przytaczasz jeden wyjątek od reguły po czym wyciągasz absolutnie błędny wniosek. To tak nie działa.
@matunahakata: mysle ze to działa dokladnie tak jak napisalem.
Ewentualnie co ci zrobi to odgryzie pół twarzy bo krzywo na niego spojrzysz (ʘ‿ʘ)