Wpis z mikrobloga

@Hadolf_Itler @D00D00
To prawda. Wejdę do windy i już czuję, że przede mną był pies. Wcześniej się nad tym nie zastanawiałem, ale ostatnio wyostrzył mi się węch i rzeczywiście łatwo czuć pchlarza, nawet jak już poszedł.
  • Odpowiedz
Chorwacja chyba trochę zawyżona... W Polsce (49%), w drugim co do wielkości mieście (Kraków), psy widzę non stop, w Chorwacji, która niby ma 29%, przez dwa tygodnie spędzone w drugim co do wielkości mieście (Split), widziałem psa dosłownie trzy razy, z czego jeden był z turystami spoza Chorwacji... Za to kocury wszędobylskie.
  • Odpowiedz
@K_R_S: pierdzielisz tam, chyba nigdy nie byles za granica, jedz gdzies do europy to zobaczysz ile tam jest bezpańskich psów poza bogatymi dzielnicami, strach wyjsc na zadupie bo biega 10 psów nigdy nie szczepionych na wscieklizne.
  • Odpowiedz
no dobra, niektóre drą mordy ale zapach? XDDD

@Hadolf_Itler: no a nie? Śmierdzi im sierść, śmierdzi im z mordy, w dodatku lubią się wytarzać w jakiś gównie. Raz byłam na imprezie u rodziny i tam przyszli z psem, jak zaczeło j---ć, pies oczywiście pod stół zaraz wlazł i zaczyna się łasić. Ja tu próbuje jeść, a tu kundel od którego wali kupskiem (i to nie jest eufemizm) pcha mi się
  • Odpowiedz
no a nie? Śmierdzi im sierść, śmierdzi im z mordy, w dodatku lubią się wytarzać w jakiś gównie.

@nocnica: Miałem dwa psy, żaden tak nie miał. I to nie że mój "psiarski" nos się przyzwyczaił, znajomi bez psów oceniali, że nic nie śmierdzi.
  • Odpowiedz
pies podwórkowy jest zajebisty

@Silklash: Mhm, w mojej okolicy domków jednorodzinnych pełno jest takich psów podwórkowych, co nie znają życia poza tym podwórkiem, a właścicielom się wydaje, że 1 ar ogrodu jest super.
o takich ludziach można tylko mieć niecenzuralne myśli
  • Odpowiedz