Wpis z mikrobloga

@inozytol oj rel bratku. Tak się wszyscy zżynają ale jadąc po autostradzie z największą dozwoloną prędkością tj. 140 km/h to jesteś zawalidroga
  • Odpowiedz
  • 15
uważają, że tylko innym ludziom przydarzają się wypadki, a oni są tacy zajebiści,

@PodniebnyMurzyn:

Wypadki przydarzają się tylko złym kierowcom. No chyba, że im się zdarzy. Wtedy jest wina wszystkich innych.

Nie spotkaliście się z twierdzeniem, że jazda 45 na 50km/h to powodowanie wypadku? Bo przecież taki mistrz, który pojechałby tam 80 km/h musi zwolnić na chwilę. Później MUSI nadrobić stracone 6 sekund i i jedzie setką. STĄD SIĘ BIORĄ
  • Odpowiedz
  • 0
@tellet:

Zmień sobie zdjęcie na fejsbuku ze swoim autkiem ( ͡° ͜ʖ ͡°)

Jesteś typowym gamoniem, o którym mowa w poście. Dlatego nie zaśmiecaj mi wpisu swoją głupotą( ͡° ͜ʖ ͡° )*:
  • Odpowiedz
@inozytol: Nie. Po prostu ludzie jeżdżący szybko mają zazwyczaj dużo więcej oleju w głowie, a majtczaki to margines marginesu kierowców.

Najwięcej wypadków powodują ludzie, którzy narzekają, że inni jeżdża za szybko. Nie tylko ignorują fakt, że jadących 200km+ jest bardzo bardzo mało, to jeszcze kojarzą, że każdy jadący szybko to ameba siedząca na zderzaku. Taka "miernota drogowa" nie potrafi sobie wyobrazić, że da się jechać szybko i bezpiecznie, bo to
  • Odpowiedz
  • 2
uważaj, przywołałeś żywiołaka s----------a umysłowego

@Chad_chory_na_stulejke:

Poblokowałem ich. To typowy post #zalesie na debili. Gdybym chciał słuchać takich kretynów jak oni, to bym wszedł w komentarze na fejsie.

Zabawne, że poczuli się dotknięci moją wypowiedzią ( ͡ ͜ʖ ͡)
  • Odpowiedz
jadąc po autostradzie z największą dozwoloną prędkością tj. 140 km/h to jesteś zawalidroga

@Myszo: tzw. "miernotą drogową". Jeden szybki już się striggerował - do tego to pierwszy, ale na drodze refleks szachisty.
  • Odpowiedz
@inozytol: najgorsze, że to majtczakowanie włącza im się pod szkołami, czy ogólnie miejscami, w których ludzie mieszkają, czy spędzają czas. Jakby to pierdzielenie wykopków smrodziarzy o tym, że piesi nie myślą na pasach, było prawdziwe, Polska szybko zaczęłaby się wyludniać.
  • Odpowiedz
@harrame były filmy nagrane w tym samym kierunku, gdzie go widać. Zobacz, oceń po swojemu czy to spory czy mały, w każdym razie nie była to pusta droga jak sam ostatnio mówił w wywiadzie u Stonogi.
  • Odpowiedz
ylko innym ludziom przydarzają się wypadki, a oni są tacy zajebiści

@PodniebnyMurzyn: To jest wypisz wymaluj typowa wypowiedź każdego drogowego sebixa melepty. Każdy z nich myśli, że to akurat jemu się nic nie stanie podobnie jak każdy kupujący auto z USA uważa, że akurat to jego nie jest bite ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
oj rel bratku. Tak się wszyscy zżynają ale jadąc po autostradzie z największą dozwoloną prędkością tj. 140 km/h to jesteś zawalidroga

@Myszo: Właśnie problem jest taki, że miernoty drogowe jeżdżą znacznie więcej nie umiejąc opanować przy tej prędkości auta często jeszcze mając na tył napęd robiąc sobie jakieś tory z pierwszego ostrego zakrętu w pobliskiej wsi a poźniej jest wielkie zdziwienie. Znałem kilka takich osób nawet gdzieś tam z widzenia
  • Odpowiedz