Aktywne Wpisy

P3tro +147
#palenie #p-------y
Od 5 lat nie palę papierosów, wcześniej przez lata paliłem 2-2,5 paczki dziennie. Pierwsze 2 lata były troche ciężkie, potem tęsknota zaczęła mijać. Dzisiaj nie mam żadnych pozytywnych myśli związanych z paleniem, żadnego sentymentu.
Polecam, tym bardziej, że efekty zdrowotne są mega odczuwalne w pierwszych miesiącach co dodatkowo motywuje.
A kawa i p--o bez paierosa? Już nie ma to znaczenia.
Potwierdza to, że można wyjść z ostrego nałogu
Od 5 lat nie palę papierosów, wcześniej przez lata paliłem 2-2,5 paczki dziennie. Pierwsze 2 lata były troche ciężkie, potem tęsknota zaczęła mijać. Dzisiaj nie mam żadnych pozytywnych myśli związanych z paleniem, żadnego sentymentu.
Polecam, tym bardziej, że efekty zdrowotne są mega odczuwalne w pierwszych miesiącach co dodatkowo motywuje.
A kawa i p--o bez paierosa? Już nie ma to znaczenia.
Potwierdza to, że można wyjść z ostrego nałogu

rzzz +95
Kuchnio-pokój w Wa-wie za 813k PLN
https://wykop.pl/wpis/81947057/deweloper-matexi-juz-publikuje-ceny-w-nowej-inwest
Stać nas xD
110
https://wykop.pl/wpis/81947057/deweloper-matexi-juz-publikuje-ceny-w-nowej-inwest
Stać nas xD
110

źródło: obraz
Pobierz
- inni kierowcy myślą za nich.
- nie stać ich na aż tak szybkie auto.
- mają farta.
#auto #samochody #motoryzacja
- uważają, że tylko innym ludziom przydarzają się wypadki, a oni są tacy zajebiści, ze to nie mozliwe w ich przypadku, żeby coś im się stało
@PodniebnyMurzyn:
Wypadki przydarzają się tylko złym kierowcom. No chyba, że im się zdarzy. Wtedy jest wina wszystkich innych.
Nie spotkaliście się z twierdzeniem, że jazda 45 na 50km/h to powodowanie wypadku? Bo przecież taki mistrz, który pojechałby tam 80 km/h musi zwolnić na chwilę. Później MUSI nadrobić stracone 6 sekund i i jedzie setką. STĄD SIĘ BIORĄ
Komentarz usunięty przez autora Wpisu
Zmień sobie zdjęcie na fejsbuku ze swoim autkiem ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Jesteś typowym gamoniem, o którym mowa w poście. Dlatego nie zaśmiecaj mi wpisu swoją głupotą( ͡° ͜ʖ ͡° )つ──☆*:・゚
Najwięcej wypadków powodują ludzie, którzy narzekają, że inni jeżdża za szybko. Nie tylko ignorują fakt, że jadących 200km+ jest bardzo bardzo mało, to jeszcze kojarzą, że każdy jadący szybko to ameba siedząca na zderzaku. Taka "miernota drogowa" nie potrafi sobie wyobrazić, że da się jechać szybko i bezpiecznie, bo to
@cwlmod:
Wyssane z d--y info. Ssij
@Chad_chory_na_stulejke:
Poblokowałem ich. To typowy post #zalesie na debili. Gdybym chciał słuchać takich kretynów jak oni, to bym wszedł w komentarze na fejsie.
Zabawne, że poczuli się dotknięci moją wypowiedzią (⌐ ͡■ ͜ʖ ͡■)
@Myszo: tzw. "miernotą drogową". Jeden szybki już się striggerował - do tego to pierwszy, ale na drodze refleks szachisty.
@cwlmod: powiedział dzban co sie r------ł 2 razy
@Ciasto_hirol: 300km przy sporym ruchu? Przy sporym ruchu to ciezko do 170 sie rozpedzic na dluzej niz kilka sekund
@inozytol: Bzdura. Nie da się myśleć za kogoś jak jedzie 300 km/h
@PodniebnyMurzyn: To jest wypisz wymaluj typowa wypowiedź każdego drogowego sebixa melepty. Każdy z nich myśli, że to akurat jemu się nic nie stanie podobnie jak każdy kupujący auto z USA uważa, że akurat to jego nie jest bite ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@Myszo: Właśnie problem jest taki, że miernoty drogowe jeżdżą znacznie więcej nie umiejąc opanować przy tej prędkości auta często jeszcze mając na tył napęd robiąc sobie jakieś tory z pierwszego ostrego zakrętu w pobliskiej wsi a poźniej jest wielkie zdziwienie. Znałem kilka takich osób nawet gdzieś tam z widzenia