Wpis z mikrobloga

@incelowski

>podejrzewam że nie chciałbyś tej jakości kobiet które oni obracają

@Linnior88: dlatego jest skazany na samotność, bo mało która by się nie dała obrócić

Tu się nie zgodzę , znam wiele normalnych ludzi w normalnych związkach , tylko oni się tak nie pchają na świecznik jak te od kolorowych
  • Odpowiedz
@Wimix21 pisał o byciu skazanym na samotność, czego odwrotnością jest budowanie związku.
@423frewq4f23 rozumiem, że samotność może bardzo boleć, myślę jednak że nie ma sensu na siłę szukać kogoś, a energię lepiej poświęcić na ten sławny rozwój osobisty, lepsze jedzenie, jakieś podróże. Lepsze życie.
  • Odpowiedz
@incelowski

@Linnior88: i dlatego siedzisz na wypoku, zamiast być w związku z tym normalnym, co nie?

Ja akurat jestem dość specyficzna osoba o czym świadczy dziewictwo wieku 28 lat , ja bym się tu za przykład nie dawała
Z resztą mając lekkiego bordera i silna depresję ciezko nawet o tym myśleć
Będąc w trybie "przetrwania " masz inne priorytety
  • Odpowiedz
Ja akurat jestem dość specyficzna osoba o czym świadczy dziewictwo wieku 28 lat , ja bym się tu za przykład nie dawała

Z resztą mając lekkiego bordera i silna depresję ciezko nawet o tym myśleć

@Linnior88: border i depresja skądś się wzięła. Zresztą borderki przecież też się uganiają za obcokrajowcami, dowód anegdotyczny, ale znałem borderkę, którą ciągnęło głównie do obcokrajowców, depresję też mieła
  • Odpowiedz