Aktywne Wpisy
zapalara +68
Troche o naszym IT. Sam jestem na UoP, ale pracowałem na B2B przez lata również (prawdziwe B2B dla klientów bez L4, miejsca pracy, godzin itd).
Mój komentarz do tego co robi rząd z umowami B2B.
Jak to wprowadzą nowe IT zupełnie sie zawinie stąd. W regionie do estonii, do rumunii, zaraz do ukrainy. Nie jesteśmy konkurencyjni już teraz, bez B2B to będzie dramat.
Durni
Mój komentarz do tego co robi rząd z umowami B2B.
Jak to wprowadzą nowe IT zupełnie sie zawinie stąd. W regionie do estonii, do rumunii, zaraz do ukrainy. Nie jesteśmy konkurencyjni już teraz, bez B2B to będzie dramat.
Durni
nowszyja +36
Czaicie, że w 2025 roku Polacy tłumnie wykańczają mieszkania panelami winylowymi, czyli gumolitem? Plastikowe g---o, symbol biedy lat 90-tych wrócił do mieszkań jako boazeria milenialsów xDDDDD
#polskiedomy #polakicebulaki #architektura #mieszkaniedeweloperskie
#polskiedomy #polakicebulaki #architektura #mieszkaniedeweloperskie
źródło: images
Pobierz

#mieszkanie #nbp #stopyboners #polska #nieruchomosci #gospodarka #gielda #pieniadze #ekonomia
po prostu oskarżą go o zależności polityczne co wywoła skutek wyjebongo
i nie przewidywałbym jednoznacznie konfy w 27 - do tego czasu dużo się może zmienić
Tymczasem portal Politico informuje, że Europejski Bank Centralny (EBC) może stanąć w obronie Adama Glapińskiego. Traktat o Unii Europejskiej zapewnia niezależność banku centralnego. Szefowa EBC Christine Lagarde już w grudniu 2023 r. wzięła w obronę
@Arriva: w pl to nigdy nie był i nie będzie istotny czynnik
Nie był bo mały procent transakcji poniżej 1% to były fundusze. Nie będzie bo fundusze mają dostęp jak każdy do naszych danych demograficznych a nie są idiotami.
@Arriva: Z tym, że popyt na mieszkania jest elastyczny i zależy od takich rzeczy jak dostępność kredytu. 50% (IDzD) kupujących kupi kilka mieszkań więcej jeśli będą dla nich bardziej dostępne cenowo przy dalej stabilnych cenach. W dużej części nowych mieszkań i tak nikt nie mieszka i nigdy nie zamieszka.