Wpis z mikrobloga

@music_has_the_right_to_children

@serniczekwiedensky: nie zaprzeczę, że to kobiece i całkiem mile dla oka kształty (choć sam wolę drobniejsze), natomiast jest to dość słaby potencjał na żonę. Ten typ kobiet bardzo kiepsko się starzeje, jeśli taką sylwetkę ma aktywna fizycznie młodziutka dziewczyna - można z graniczącym z pewnością prawdopodobieństwem założyć, że za 10-15 lat będzie po prostu gruba.

Czyli twoim zdaniem laska może być brzydka jak noc , mieć ciało i
  • Odpowiedz
@music_has_the_right_to_children prawda jest taka że jezeli oburza cię kobieco zbudowana kobieta to raczej nie gustujesz w kobietach at all , choćby projektanci mody najczęściej są gejami i umilowali sobie kobiety przez żadnych kształtów , nigdy nie zaufam żadnemu kolesiowi który lubi chorobliwie chude bo jego orientacja jest mocno questionable
Nie mówię o otyłości że ktoś się ledwo rusza ale dla każdego zdrowego faceta duże biodra są atrakcyjne
  • Odpowiedz
@music_has_the_right_to_children ostatnia sprawa nie każda narodowość wygląda atrakcyjnie jako chuda , azjatki wyglądają ładnie jak są bardzo szczupłe bo mają bardzo okrągłe twarze i pełne są też drobnej kości , natomiast polki są już potężniej zbudowane , mają bardziej kosciaste twarze i chuda polka ma poprostu twarz kostuchy i ramiona większe od bioder , pamiętam jak jakaś polka się ze mną wyklocala że nosi xs i się tak tym szczyciła ,
  • Odpowiedz
@goodlife1

@music_has_the_right_to_children zajebiste zdjecia na poparcie tezy xdd reszta jest tak glupia, ze nie ma sensu dyskutować

Ale jakie poparcie tezy ? W Azji szczupłość może wygląda dobrze bo mają inne twarze kości , w Polsce strasznie chudzi ludzie wyglądają jak z krzyża zdjęci bo mają szczurze twarze długie nosy
Bycie bardzo chudym uwydatnia wszystko jak np mała twarz a wielki nochal albo zapadnięte policzki mmmm palce lizać
  • Odpowiedz
@Linnior88 trzy razy przeczytałem swój komentarz, nie mogąc wyjść z podziwu jak na jego podstawie wysnułaś takie wnioski. Jedyne czego dotyczył mój komentarz to tendencji do tycia a nie tego które dziewczyny są ładne a które nie. Jak ktoś lubi takie kształty to nic mi do tego, ja wolę szczupłe i na szczęście jestem na tyle przystojny, że nigdy nie musiałem wybierać między atrakcyjną sylwetką a ładną buzią.
Kojarzę Twój nick
  • Odpowiedz