Wpis z mikrobloga

@serniczekwiedensky: nie zaprzeczę, że to kobiece i całkiem mile dla oka kształty (choć sam wolę drobniejsze), natomiast jest to dość słaby potencjał na żonę. Ten typ kobiet bardzo kiepsko się starzeje, jeśli taką sylwetkę ma aktywna fizycznie młodziutka dziewczyna - można z graniczącym z pewnością prawdopodobieństwem założyć, że za 10-15 lat będzie po prostu gruba.
  • Odpowiedz
@music_has_the_right_to_children

jeśli taką sylwetkę ma aktywna fizycznie młodziutka dziewczyna - można z graniczącym z pewnością prawdopodobieństwem założyć, że za 10-15 lat będzie po prostu gruba.

Xd co za bzdura

grubym sie jest jak sie w-------a nadwyżkę kaloryczna, a nie przez typ figury.
  • Odpowiedz
@goodlife1 pisząc "typ kobiet" nie miałem na myśli typu figury (który jak słusznie zauważasz nie ma znaczenia) a grupę kobiet, które już w młodym wieku i przy dużej aktywności fizycznej posiadają sporą tkankę tłuszczową, boczki i bujne kształty. Znałem kilkanaście takich dziewuch i każda bezlitośnie przegrała nierówną walkę ze spowolnioną przemianą materii i obowiązkami dorosłego życia. Nie ma cudów, jeśli twoja dziewczyna ma takie uda i tylek w wieku 20 lat
  • Odpowiedz
@serniczekwiedensky: jak się cieszę, że moja różowa waży 58 kg przy 168 cm wzrostu i nie ma tendencji do tycia. Smukła, zgrabna, ale nie chuda, brak problemów z kondycją, nie poci się jak knur, po ciąży w 3 miesiące wróciła do swojej wagi. Te ze zdjęcia jak dla mnie są za duże już, fałdy tłuszczu obrzydzają, za 5-10 lat będę po prostu spasionymi grażynkami.
  • Odpowiedz