Aktywne Wpisy

wfyokyga +27
Dajemy filmy które wszędzie są uważane jako średnie ale mają swój klimat i podobają się dla nas. Ja zaczynam, Władca Ognia z 2002 roku.
#film #filmnawieczor
#film #filmnawieczor
źródło: temp_file3874897193698318097
Pobierz
kamil525 +12
Ojciec lekarz wojskowy, Matka prawnik lata 80 w drugiej klasie podstawówki miałam dostać 3 matematyki. ( jestem totalnym deklem z matmy) błagałam panią nauczycielkę o 4 z płaczem mówiąc że tata mnie zabije.. zostala wezwana moja matka. Skończyłam z oceną 4. Dostałam w------l w domu. Za wypłakiwanie ocen, sąsiadki matki koleżanek i kolegów drwiły ze mnie Że wypłakałam oceny. Co to za nauczycielka? Jak można się nie zainteresować co się dzieje w

Zawsze mnie takie szeregowce intrygowały i zastanawiałem się kto to kupuje, kim jest klient docelowy takiej nieruchomości. Dlaczego ludzie to kupują? Jakie są plusy takiego rozwiązania bo ja nie widzę żadnego, masz "kawałek" podwórka który sąsiaduje z 5 innymi podwórkami, na co przeznaczyć taki teren? na basen ze stelażem, trampolinę i 100 tuj ? Innego zastosowania nie widzę, żonka sie upier***iła na własny dom ale cie nie stać i wtedy takie coś się kupuje ? Na wynajem xd ?
K---a mieszkasz w środku takiego szeregowca z obu stron sąsiad, słyszysz co się dzieje za ścianą np. jak kaszojad ryjca piłuje.
źródło: image;s=1280x1024;q=80
Pobierz@niegwynebleid: no nie wiem ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Jak dla mnie to fajna opcja żeby mieć własne miejsce parkingowe, kawałek ogródka
Te szeregówki to połączenie najgorszych cech mieszkania w bloku z najgorszymi cechami mieszkania w domku ( ͡° ʖ̯ ͡°) Ja bym w życiu w takim czymś nie chciał mieszkać.
Kupiłem taką szeregówkę i sąsiedzi są zadowoleni jak organizuję imprezy
@haabero: nieprawda, masz gdzie zaparkować
Więc minus jak stanie pod blokiem
NIE PŁACISZ J---N***** CZYNSZU.
źródło: small-backyard-space-2
Pobierz