Wpis z mikrobloga

#nieruchomosci #pytanie
Zawsze mnie takie szeregowce intrygowały i zastanawiałem się kto to kupuje, kim jest klient docelowy takiej nieruchomości. Dlaczego ludzie to kupują? Jakie są plusy takiego rozwiązania bo ja nie widzę żadnego, masz "kawałek" podwórka który sąsiaduje z 5 innymi podwórkami, na co przeznaczyć taki teren? na basen ze stelażem, trampolinę i 100 tuj ? Innego zastosowania nie widzę, żonka sie upier***iła na własny dom ale cie nie stać i wtedy takie coś się kupuje ? Na wynajem xd ?
K---a mieszkasz w środku takiego szeregowca z obu stron sąsiad, słyszysz co się dzieje za ścianą np. jak kaszojad ryjca piłuje.
lubaxd - #nieruchomosci #pytanie 
Zawsze mnie takie szeregowce intrygowały i zastanaw...

źródło: image;s=1280x1024;q=80

Pobierz
  • 70
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

• 3
@lubaxd taki dom nie ma żadnych zalet normalnego domu za to są wszystkie wady domu i bloku jednocześnie to taki mieszkaniowy masochizm ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@lubaxd: takie domki wybudowane z dobrych materiałów nie przenoszą jakoś znacząco hałasu między mieszkaniami

Jak dla mnie to fajna opcja żeby mieć własne miejsce parkingowe, kawałek ogródka
  • Odpowiedz
@lubaxd:
Te szeregówki to połączenie najgorszych cech mieszkania w bloku z najgorszymi cechami mieszkania w domku ( ͡° ʖ̯ ͡°) Ja bym w życiu w takim czymś nie chciał mieszkać.
  • Odpowiedz