Aktywne Wpisy

SilesianPill +301
Zabawne, że piszą o historycznie niskim poziomie urodzeń w USA (1,7), podczas gdy u nas jest 1,1 XD
#demografia #polska #spoleczenstwo #blackpill #zwiazki #p0lka
#demografia #polska #spoleczenstwo #blackpill #zwiazki #p0lka

źródło: temp_file3775337719344261310
Pobierz

źródło: Zdjęcie z biblioteki
Pobierz
Zawsze mnie takie szeregowce intrygowały i zastanawiałem się kto to kupuje, kim jest klient docelowy takiej nieruchomości. Dlaczego ludzie to kupują? Jakie są plusy takiego rozwiązania bo ja nie widzę żadnego, masz "kawałek" podwórka który sąsiaduje z 5 innymi podwórkami, na co przeznaczyć taki teren? na basen ze stelażem, trampolinę i 100 tuj ? Innego zastosowania nie widzę, żonka sie upier***iła na własny dom ale cie nie stać i wtedy takie coś się kupuje ? Na wynajem xd ?
K---a mieszkasz w środku takiego szeregowca z obu stron sąsiad, słyszysz co się dzieje za ścianą np. jak kaszojad ryjca piłuje.
źródło: image;s=1280x1024;q=80
Pobierz@niegwynebleid: Kto ci powiedział, że w szeregówce nie słychać?
Śmieszny jesteś.
W nieruchomościach na pierwszym miejscu jest lokalizacja. Dom wolnostojący wymaga działki +3-4m z każdej strony
Alternatywy?
Bliźniak – trochę jak szeregowiec, ale masz tylko jedną ścianę wspólną.
A tak to macie minusy domu z minusami bloku, nie no super
Komentarz usunięty przez moderatora
Po pierwsze znajdź mi 100-120 metrowe mieszkanie w bloku, po drugie pod tym mieszkaniem będziesz miał plac zabaw z dziećmi dracymi mordę, nie mówiąc że ten blok będzie zawsze gorzej wykonany
Bo za normalnych czasów takie domki to było ekonomiczne budowanie dla robotników, przynajmniej na zachodzie Europy. Jak popatrzysz na starsze osiedla takich szeregowek to starzeją się dobrze i najczęściej są poszukiwane. Tyle ze tak się dzieje jak jest to rozplanowane, układ ulic no i w mieście. W obecnej polskiej wersji najczęściej wypizdow w środku pola otoczony plotem i brama na pilota.