Aktywne Wpisy
schwarzstork +31
Rzadko cokolwiek piszę na vikopie wolę lurkować ( ͡º ͜ʖ͡º), tym bardziej na nocnej, ale tknęło mnie to się pochwalę że mi właśnie 30-tka stuknęła ʕ•ᴥ•ʔ

Lolenson1888 +149
To jest najlepszy gif w historii polskiego internetu, deal with it.
Bodajże kabarety w Opolu 2006, Janusz z wąsem nie wyrabiający ze śmiechu na pierwszym planie. Syn, znajomy albo jeszcze ktoś inny obok buja się do przodu i w tył tak jak on. W lewym górnym rogu gość niczym z ruskiej mafii wypuszcza dym z papierosa z wyrazem twarzy zażenowania miejscem, w którym się znalazł. Całość dopełnia logo TVP1.
#polska
Bodajże kabarety w Opolu 2006, Janusz z wąsem nie wyrabiający ze śmiechu na pierwszym planie. Syn, znajomy albo jeszcze ktoś inny obok buja się do przodu i w tył tak jak on. W lewym górnym rogu gość niczym z ruskiej mafii wypuszcza dym z papierosa z wyrazem twarzy zażenowania miejscem, w którym się znalazł. Całość dopełnia logo TVP1.
#polska
źródło: temp_file4898143627314889059
Pobierz

Zawsze mnie takie szeregowce intrygowały i zastanawiałem się kto to kupuje, kim jest klient docelowy takiej nieruchomości. Dlaczego ludzie to kupują? Jakie są plusy takiego rozwiązania bo ja nie widzę żadnego, masz "kawałek" podwórka który sąsiaduje z 5 innymi podwórkami, na co przeznaczyć taki teren? na basen ze stelażem, trampolinę i 100 tuj ? Innego zastosowania nie widzę, żonka sie upier***iła na własny dom ale cie nie stać i wtedy takie coś się kupuje ? Na wynajem xd ?
K---a mieszkasz w środku takiego szeregowca z obu stron sąsiad, słyszysz co się dzieje za ścianą np. jak kaszojad ryjca piłuje.
źródło: image;s=1280x1024;q=80
PobierzSzeregówka to kompromis. Chcesz coś więcej niż mieszkanie w bloku, więcej metrów, miejsca parkingowe, mały trawnik żeby dziecka biegały se w kółko, ale nie stać Cię na dom wolnostojacy.
Szeregówka ma sens jeśli jest w dobrej lokalizacji i dobrej cenie. Wtedy jest alternatywą dla mniejszego mieszkania w bloku.
Niestety dziś takie szeregówki kosztują tyle co domy wolnostojące i budują się na
Po to żebyś mógł mieszkać gdzieś na zadupiu w polu rzepaku i robić całej rodzinie za szofera.
No i UK jest planistycznie dramatyczne. Kto mieszkał przez jakiś czas ten wie.
W Polsce tego nie ma bo developer stawia jeden blok i nara. Wiadomo że w Londynie będzie
@Dzieciok: Za dzieciaka mieszkałem w bliźniaku z lat 70-tych. Jak się przystawiło ucho do ściany, to było słychać, co sąsiedzi oglądają. Od kilkunastu lat mieszkam w bliźniaku prawie 30 lat młodszym i tutaj jakikolwiek dźwięk słychać raz na kilka miesięcy. Nie mieszkałem w szeregowcu, ale spodziewam się, że jeszcze nowsze są jednak bliżej temu drugiemu niż pierwszemu.