Aktywne Wpisy
Pulsuje ten, kto ani razu nie był w automacie z butelkami żeby oddać puste butelki.
Ja nie kupuję niczego co jest zwrotne.
#segregacjaodpadow
Ja nie kupuję niczego co jest zwrotne.
#segregacjaodpadow

r5678 +203

Skopiuj link
Skopiuj link

Regulamin
Reklama
Kontakt
O nas
FAQ
Osiągnięcia
Ranking
#anonim #kobiety #witaminki #polka #randkowanie #tinder
Aktualnie przebywam w Afryce z i ciekawości założyłem sobie profil na jednym z portali randkowych. Konto mam jakieś 4 dni i ponad 300 wiadomości także to pokazuje skalę jak bardzo ,,pożądani” są tam biali, tak zdaje sobie sprawę z tego ze w większości przypadków będą traktować Cię jak bankomat lub z myślą że zabierzesz je do pięknej Europy na białym koniu ale chodzi mi o sam fakt ile kobiet w wieku 18-45 lat szuka ,,czegoś innego jaśniejszego od węgla brunatnego”
Identyczną sytuację miałem będąc na Filipinach tylko tam miałem czas na spotkania i przekonaniu się na własnej skórze czego te dziewczyny chcą (a zazwyczaj chciały chociaż przez jeden wieczór sprawdzić jak to jest z białym, i nie chodzi mi tutaj o samo j-----o tylko o całokształt)
Wiem że Ameryki nie odkryłem odnośnie tego zainteresowania białym facetem w krajach 3 świata ale zastanawia mnie czy śniade/czarne książęta przebywając w PL mają podobne statystyki z naszymi witaminkami ?? ( ͡° ͜ʖ ͡°)
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: RamtamtamSi
🧙🏻 Prowadzę anonimowe mirko już 2 lata, ale nikt mi nie pogratuluje, bo jestem ze wsi. Wspomóż projekt