@Pan_krecik No może obchodzić potencjalnego partnera na przykład. Już się nie czepiajcie na siłę bo tutaj akurat naprawdę nie ma czego. Szuka konkretnego człowieka, więc opisem może sobie ułatwić sprawę chociaż trochę. Po co ma tracić czas.
@OscarGoldman: @o__0 czyli ewidentnie chce stałego związku do śmierci. Bo w prawym i sprawiedliwym obozie tak szanują rodzinę, że zakładając więcej niż 1 xD
@Duzy_Kotlet: Światopogląd to jedna z najważniejszych rzeczy w związku. Laska prosto z mostu napisała o co jej chodzi, j czego szuka, brawo dla niej.
Myślę, że wy tak samo nie chcielibyście się spotkać z kobietą która ma zupełnie inne podejście do świata od was. Ja np z tęczową weganką walczącą z wyimaginowanym patriarchatem też bym nie chciał być.
Naprawdę spróbujcie czasem postawić się w czyjejś sytuacji, zamiast rozgrzewać się do
W ostatnim kwartale wdrożyłem Microsoft Copilot dla 4000 pracowników. 30 dolarów miesięcznie za stanowisko. 1,4 miliona dolarów rocznie. Nazwałem to „transformacją cyfrową”. Zarządowi spodobało się to określenie. Zatwierdzili je w ciągu jedenastu minut.
#tinder
źródło: temp_file9188913682122278694
PobierzNIE NAMAWIAJCIE JEJ! ( ಠ_ಠ)
Lewactwo myśli że cały świat się kręci w około ich rozwrzestrzanej grupki odklejenciw (-‸ლ)
Komentarz usunięty przez moderatora
@Pan_krecik: RAK bo co? Bo szuka kogoś podobnego światopoglądowo?
Myślę, że wy tak samo nie chcielibyście się spotkać z kobietą która ma zupełnie inne podejście do świata od was. Ja np z tęczową weganką walczącą z wyimaginowanym patriarchatem też bym nie chciał być.
Naprawdę spróbujcie czasem postawić się w czyjejś sytuacji, zamiast rozgrzewać się do
Z taką miłe będą tylko początki.
@Pan_krecik: @Mekeos: wykopki wymagania jak zwykle:
- diablica w łóżku, wygląd jak X (czyli tona tapety)
- najlepiej