Wpis z mikrobloga

Parę lat temu zacząłem robić prawo jazdy, wyjeździłem z 20 godzin i jakoś tak wyszło że go nigdy nie skończyłem, temat się urwał, ja się nie kontaktowałem ze szkołą ani oni ze mną

Obecnie tworzy mi się w głowie myśl, że pora w końcu zrobić sobie ten plastik, jednak zdążyłem przeprowadzić się do innego miasta, więc nie skończę tam gdzie zacząłem. Jak to wygląda z PKK w nowej szkole? Mogę skorzystać z tego co miałem wcześniej wyrobione czy będę musiał ogarnąć nowe? Jeżeli opcja pierwsza, to mogę po prostu przyjść z nim do nowej szkoły czy muszę coś jeszcze zrobić w szkole pierwszej żeby go uwolnić? Jak to wszystko działa? niech ktoś
#prawojazdy #niewiemjaktootagowac
  • 6
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@RarestOfAllPepes: no Twoje pkk ma raczej stare osk, więc musisz dopełnić z nimi formalności. Pewnie zapłacić za to co przejezdziłeś i dostać od nich kartę wyjeżdżonych godzin ( chyba że masz ją Ty) i dopiero wtedy iść do nowego osk, albo kończyć kurs gdzie indziej. Tamte godziny Ci nie przepadają. Gdyby tamto osk już nie istniało, to wygląda to trochę inaczej, ale w Twoim przypadku musisz odezwać się po prostu
  • Odpowiedz