Aktywne Wpisy

sarnamarna +42
moje największe osiągnięcie życiowe to jest zrobienie jednego wielkiego pieroga z truskawkami, którego zjedzenie zastępuje zjedzenie około 4 (słownie: czterech) normalnej wielkości pierogów z truskawkami
źródło: 100050811212
Pobierz
PiersKurczaka +18
Ojciec się irytuje, że mam ciągle wentylator na chodzie. Ciekawe czy chodzi mu o kwestie finansowe czy jak. On chyba myśli, że to jakiś potężny koszt, taki wentylator. Kiedyś w sumie raz o tym mówił, ale nie chciało mi się wtedy liczyć i się mądrzyć, bo on swoje lepiej wie i tak.
Dzielimy się rachunkami, ale jak to taki problem, to mu kur&a dorzucę te 3 grosze za godzinę pracy, rany xD
Dzielimy się rachunkami, ale jak to taki problem, to mu kur&a dorzucę te 3 grosze za godzinę pracy, rany xD

@Prawdziwy_Oponiarz @korona_swirus - po co dyskutujecie z multikonciarzem @ Hichips = @elofrytki @elozapiekanka ?
Gość jeszcze pół roku temu twierdził że ma 4,5 roku expa z czego sam przyznaje że rok sobie dopisał, czyli ma 3,5 roku expa i aplikuje na SENIORA xDDD i się dziwi że mu nikt nie da 150zl/h xDDDD. 3,5 roku czyli junior bo junior ma 1-3 lata expa a mid 4-6, senior zaczyna sie od 7-8 lat expa.
Jakoś mimo złotych rad dla samego siebie, kłamania w CV, zmyślania, oszukiwania, coś mu nie idzie zmiana roboty xD Może dlatego ze łatwo wykryć te kłamstwa?
Nie no muszę przyznać że ładnie go tu wkręciliście na tagu, że seniorek 3-4 lata expa ledwo i 150zl/h Ludzie co mają 7-10 lat expa ledwo wyciągjaą 110-130zl/h netto b2b, bez L4 i płatnego urlopu. Jak dadzą płatne wolne w polskie święta państwowe jak na UoP to jest cud.
Dobrą robotę robicie na tagu, wkręcajcie ludzi że 3,5 lat expa to senior i łatwo wyrwać 150zl/h, im więcej ludzi się skompromituje z takimi oczekiwaniami i skreśli na starcie rzucając stawki z kosmosu dla team leadera 15+ lat expa na rekrutacji tym lepiej dla nas xD Trzeba sprytnie eliminować konkurencję na rozmowach o prace
źródło: SENIOR XDDD
Pobierz