Wpis z mikrobloga

@mirko_anonim: Kierowca autobusu miejskiego. Fizycznie się nie robi, gadać z ludźmi nie trzeba, na rozmowie się nie musisz sprzedawać, bo obsypią cię kwiatami za to, że w ogóle przyszłaś do roboty. Jak nie masz uprawnień, to z urzędu pracy można zrobić albo podpisać umowę z zajezdnią.
  • Odpowiedz
słaba fizycznie, powolna

wykładanie towaru w biedronce

@Pioter_Polanski: Serio? ( ͡º ͜ʖ͡º)

@mirko_anonim: Sama w dużej części pasuję do tego opisu, akurat miałam szczęście, że udało mi się załapać w takiej branży, w której sobie radę, ale to nisza i trzeba umieć konkretne rzeczy, więc niczego nie doradzę ( ͡° ʖ̯ ͡°) Zamiast zastanawiać się nad stanowiskiem, to może
  • Odpowiedz
  • 3
@watykanski_okrutnik haha do dobry jesteś herbatnik. Ona pisze, że wolno się uczy, a Ty ją na minimum 12 metrowy autobus wysyłasz z ludźmi. Może to nie jest fizyczna praca, ale trzeba być ogarniętym życiowo i mieć dobry stan psychofizyczny. Po kilku godzinach jazdy po mieście to zostanie z niej wrak. Jeździłem 1.5 roku we Wrocławiu. O ile fajnie mi się jeździło i nie widziałem w sumie nic lepszego do roboty to
  • Odpowiedz
  • 0
@mirko_anonim
Leczysz fobie u psychiatry?

słabość fizyczna jak jesteś zdrowa to nie jest problem, jazda na siłownię. Jak się wstydzisz to drążek rozporowy kup i w domu ćwicz. na reddicie w bodyweight fitness masz gotowe plany. Jak nie będziesz już słaba fizycznie to możesz myśleć o pracach fizycznych jak z nauką są problemy.

cieciownia by pasowała, ale nie wiem czy kobietę przyjmą. Tym bardziej jak nie masz orzeczenia o niepełnosprawności, ale pewnie byś
  • Odpowiedz