@jan-banas: miszka, za Reagana szczególnie nie szukalibyśmy porozumienia z wami jeżeli tzw. "federacja rosyjska" istniałaby w jakiejkolwiek formie kontrolowanej przez putleta
@jan-banas: a po co to powstrzymywać? Rosja, którą leży pomiędzy Europą a naszymi Chińskimi przyjaciółmi, na smyczy naszych Chińskich przyjaciół to dla Europy chyba nie najgorsza sytuacja. ( ͡°͜ʖ͡°)
@Sweet_Pear_in_Teriyaki: Wiesz jak mogą z Europą postępować komuchy z największą gospodarką i największym zasobem nuklearnym na świecie? Pytam bo ja nie wiem, ale coś nie mam do tego pomysłu zaufania.
@Sweet_Pear_in_Teriyaki: Wiesz jak mogą z Europą postępować komuchy z największą gospodarką i największym zasobem nuklearnym na świecie? Pytam bo ja nie wiem, ale coś nie mam do tego pomysłu zaufania.
Komuchy z założenia systemowego nie mogłyby zbudować największej gospodarki na świecie, w systemie komunistycznym
@jan-banas: dobra, jak się oddycha jak się trzyma tyle cali amerykańskiej propagandy wepchnięte w gardło po same bile? Nie dusi ta "pałka baseball'owa"? Nie łaskocze w migdałki? Uważaj tylko żeby Panu Amerykanu zębami nie porysować xd
Zakolegować się z Putinem i mieć z nim wspólne interesy.
@jan-banas: jak bardzo musisz być odklejony by wierzyć w takie kremlowskie pierdy?
Nie ma żadnego kolegowania się z putinem. On nie jest człowiekiem honoru, on jest rosjaninem. Oni nie mają zdolności honorowej, rosja nie potrafi dotrzymywać umów i ich nie dotrzymuje. r0sja łamie absolutnie każdą umowę gdy tylko jest im to na rękę. Setki lat wspólnej historii władcy tacy lub
Komentarz usunięty przez moderatora
Komentarz usunięty przez moderatora
Rosja, którą leży pomiędzy Europą a naszymi Chińskimi przyjaciółmi, na smyczy naszych Chińskich przyjaciół to dla Europy chyba nie najgorsza sytuacja.
( ͡° ͜ʖ ͡°)
Komuchy z założenia systemowego nie mogłyby zbudować największej gospodarki na świecie, w systemie komunistycznym
@Sweet_Pear_in_Teriyaki: no właśnie i CHRL może wykorzystywać kacapa, jak czekista Fjutin swojego psa w czasie rozmów z Merkel ¯\(ツ)/¯
źródło: c1757511-3bce-42c6-81fd-e3d05eddb3c8
PobierzAmerykanie mają swoją percepcję świata a my swoją i trzeba to zaakceptować
@jan-banas: jak bardzo musisz być odklejony by wierzyć w takie kremlowskie pierdy?
Nie ma żadnego kolegowania się z putinem. On nie jest człowiekiem honoru, on jest rosjaninem. Oni nie mają zdolności honorowej, rosja nie potrafi dotrzymywać umów i ich nie dotrzymuje. r0sja łamie absolutnie każdą umowę gdy tylko jest im to na rękę. Setki lat wspólnej historii władcy tacy lub