Aktywne Wpisy

Francesco123 +64
Koorwa, rzuciłem luźną robotę w korporacji bo były 3 zmiany, zero stresu kon zwalony itd każdy wie o co chodzi, naczytałem sie k---a głupot że tak nie wolnoo, trzeba być ambitnym, nie można cale zycie siedziec w jednej firmie... i co? K---a poszedlem do prywaciorza bo jedna zmiana xD i jak myślicie jak jest? Jest k---a p--------e, c-----a umowa na zasadzie zarobisz jak bedzie premia uznaniowa a na papierku minimalna, kamer od

Maly update z remontu drewnianej chaty, idzie powoli bo sam wszystko robie ale wazne,ze do przodu. Scianki dzialowe na poddaszu w trakcie. Noi podloga wip.
#chwalesie #remontzwykopem
#chwalesie #remontzwykopem
źródło: IMG_20250913_175745
Pobierz

@Sweet_Pear_in_Teriyaki: (⌐ ͡■ ͜ʖ ͡■) tak, CHRL stosuje powszechnie wymuszenia w Afryce, gdyby odwrócić sytuację nasze władze powinny robić tak samo - to się nazywa polityką międzynarodową i sensowne państwa tak działają (⌐ ͡■ ͜ʖ ͡■) by wymusić swoje interesy
No i gdzie widzisz tu analogie do straszenia kogoś psem podczas oficjalnego spotkania? Bo o tym była mowa.
Hey, descendants, are you keeping the Russians on their knees like I taught you?
(Do góry)
What do you mean 'we knelt down'? My God, what do you have on your lips?
(Na dole)
Ale kurde ostatnio Twój awatar plus nazwa wyryly się w mojej pamięci. I mam jakiś błąd mózgu bo wchodzę na główną i dalej widzę ten nick i awatar. Hehe zabawnie. Takie BTW..
Ale dzięki btw
źródło: reagan-stu2~2
PobierzHey, kid, are the Russians on their knees?
My God, what do you have on your lips?
Skrócony tekst co przychodzi mi do głowy.
@Sweet_Pear_in_Teriyaki: ehhh Merkel boi się psów, więc w czasie rozmów w Moskwie przez "przypadek" pojawił się pies Fjutina co wyprowadziło Merkel z "równowagi" - co to ma wspólnego z polityką, CHRL może straszyć UE spuszczeniem psa tzn kacapa ¯\(ツ)/¯
@Sweet_Pear_in_Teriyaki: (⌐ ͡■ ͜ʖ ͡■) serio i piszesz to w temacie dotyczącym prymitywnej dyplomacji, ale pewnie masz rację, władcy CHRL chcą być beatyfikowani i nie wykorzystują swoich strategicznych przewag (⌐ ͡■ ͜ʖ ͡■) .
Władze Chin są, rozsądne.
źródło: Screenshot_20250318-235909
Pobierz