Wpis z mikrobloga

@jan-banas: a po co to powstrzymywać?
Rosja, którą leży pomiędzy Europą a naszymi Chińskimi przyjaciółmi, na smyczy naszych Chińskich przyjaciół to dla Europy chyba nie najgorsza sytuacja.
( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@jan-banas:

@Sweet_Pear_in_Teriyaki: Wiesz jak mogą z Europą postępować komuchy z największą gospodarką i największym zasobem nuklearnym na świecie? Pytam bo ja nie wiem, ale coś nie mam do tego pomysłu zaufania.

Komuchy z założenia systemowego nie mogłyby zbudować największej gospodarki na świecie, w systemie komunistycznym
  • Odpowiedz
@Foxing: W sumie racja, ale USA leży daleko i ma to w dupie do póty póki daje im to korzyści w grze z Chinami.

Amerykanie mają swoją percepcję świata a my swoją i trzeba to zaakceptować
  • Odpowiedz
@jan-banas: dobra, jak się oddycha jak się trzyma tyle cali amerykańskiej propagandy wepchnięte w gardło po same bile? Nie dusi ta "pałka baseball'owa"? Nie łaskocze w migdałki? Uważaj tylko żeby Panu Amerykanu zębami nie porysować xd
  • Odpowiedz
Zakolegować się z Putinem i mieć z nim wspólne interesy.

@jan-banas: jak bardzo musisz być odklejony by wierzyć w takie kremlowskie pierdy?

Nie ma żadnego kolegowania się z putinem. On nie jest człowiekiem honoru, on jest rosjaninem. Oni nie mają zdolności honorowej, rosja nie potrafi dotrzymywać umów i ich nie dotrzymuje. r0sja łamie absolutnie każdą umowę gdy tylko jest im to na rękę. Setki lat wspólnej historii władcy tacy lub
  • Odpowiedz