L.....z
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
962
  • Najlepsze
  • Wszystkie komentarze
Foxing
211
filozof900
@La-Paz mokre sny lewactwa nadal w modzie
19
assninja
Zakolegować się z Putinem i mieć z nim wspólne interesy.

@jan-banas: jak bardzo musisz być odklejony by wierzyć w takie kremlowskie pierdy?

Nie ma żadnego kolegowania się z putinem. On nie jest człowiekiem honoru, on jest rosjaninem. Oni nie mają zdolności honorowej, rosja nie potrafi dotrzymywać umów i ich nie dotrzymuje. r0sja łamie absolutnie każdą umowę gdy tylko jest im to na rękę. Setki lat wspólnej historii władcy tacy lub
12
Foxing
5
Foxing
5
PomidorovaLova
@jan-banas: miszka, za Reagana szczególnie nie szukalibyśmy porozumienia z wami jeżeli tzw. "federacja rosyjska" istniałaby w jakiejkolwiek formie kontrolowanej przez putleta
4
j.....s
4
VZee
VZee
@jan-banas: no w jaki? Bo Trump też nie wie, ale za to robi z siebie debila i demoluje cały układ sojuszy.
3
S.....i
S.....i
@La-Paz: fakt troche długie, źle na zdjęciu się mieści, próbowałem zrobić ale mi średnio wychodzi
2
S.....i
S.....i
@jan-banas: a po co to powstrzymywać?
Rosja, którą leży pomiędzy Europą a naszymi Chińskimi przyjaciółmi, na smyczy naszych Chińskich przyjaciół to dla Europy chyba nie najgorsza sytuacja.
( ͡° ͜ʖ ͡°)
1
S.....i
S.....i
@mike100: a znasz przykłady prowadzenia takiej "dyplomacji" przez Chiny w ostatnich, powiedzmy, 30 latach?
1
Hicur
@La-Paz: Hej, masz świetny awatar i urokliwe w tle aż mi się muzyka z Frieren w głowie uruchamia.
Ale kurde ostatnio Twój awatar plus nazwa wyryly się w mojej pamięci. I mam jakiś błąd mózgu bo wchodzę na główną i dalej widzę ten nick i awatar. Hehe zabawnie. Takie BTW..
1
Kskskkdkdkk
Kskskkdkdkk
@La-Paz: a prawa strona takie fikołki robi, że ręce same składają się do oklasków. Taki poziom artystyczny.
1
j.....s
@La-Paz: Gdyby Regan żył i był u władzy, to także szukałbyś porozumienia z ruskimi.
0
j.....s
@PomidorovaLova: Więc w jaki sposób planujecie powstrzymać wasalizacjie Rosji przez Chiny?
0
j.....s
@PomidorovaLova: Halo, odpowiedz. W jaki sposób Regan lub inny mąż stanu mógłby powstrzymać proces wasalizacji Rosji przez Chiny.
0
j.....s
@Sweet_Pear_in_Teriyaki: Wiesz jak mogą z Europą postępować komuchy z największą gospodarką i największym zasobem nuklearnym na świecie? Pytam bo ja nie wiem, ale coś nie mam do tego pomysłu zaufania.
0
j.....s
@VZee: Jest jeden na to sposób. Zakolegować się z Putinem i mieć z nim wspólne interesy.
0