Aktywne Wpisy

wjkp +3
#kiciochpyta #niebieskiepaski #rozowepaski
Pytanie do męskiej części wykopu, (bo często słyszałem o tym) czy to prawda że pierścionek zaręczynowy powinien kosztować tyle, co trzykrotność miesięcznej pensji mężczyzny?
Pytanie do męskiej części wykopu, (bo często słyszałem o tym) czy to prawda że pierścionek zaręczynowy powinien kosztować tyle, co trzykrotność miesięcznej pensji mężczyzny?

Taka krótka nitka ze szczurkami ( ͡° ͜ʖ ͡°)
źródło: c603e824ad0028db1c4111b7d0bd18ab
Pobierz

pracujesz w ambasadzie CHRL ? (⌐ ͡■ ͜ʖ ͡■) pytam bo kiedyś dyskutowałem z jednym z pracowników i obiecał mi "czerwoną książeczkę" w przekładzie na PL i się nie doczekałem ¯\(ツ)/¯
Jakby, nie wiem, od dziesięciu lat co najmniej, a od pieciu to robią? Jednak z założeniem że nie "przeciw" a w celu "wywarcia nacisku" czy "sugerowania obrania rozsądnej drogi" subtelne różnice ale jednak są, subtelność w
@Sweet_Pear_in_Teriyaki: a niby dlaczego nie aktualna ¯\(ツ)/¯ Mao wiecznie żywy a do tego wersje wydawane w PRL były znacząco okrojone, ze względu na konflikt Rus-CHRL, kiedyś w ambasadzie CHRL była dostępna oficjalna wersja PL, nie poprawiana przez towarzyszy radzieckich.