Wpis z mikrobloga

@Logan00: sprawa jest trywialnie prosta, po śmierci wspomnianej osoby pan Kaczyński insynuuje wpływ przesłuchania, pan Mikke złośliwie zauważa, że po przesłuchaniu rozmawiała też z panem Kaczyńskim, a komuś trzeciemu wywaliło bezpieczniki, bo nie kuma co komentuje, ale czuje głęboką potrzebę "zaorania" wroga.
  • Odpowiedz
Ja tam bym ich załatwiał ich bronią i grzał temat, że wykończył ją konfedepis skoro dla tych śmieci nie ma żadnej moralności.
  • Odpowiedz
@Kj5s6f2dk7s54o zabawne, że całkiem logiczny wniosek wysnul ten właśnie typ xd.

A co do śmierci, to prędzej przyczyniła się do niej pisowska wizja świata, gdzie wszystko jest zagrożeniem i trxeba bronić oblezonej twierdzy. To ze ta babka pełniła wysokie funkcje i była nawet na liście wplywowycy (niestety inaczej) kobiet, też napewno kosztowało wiele nerwów, bo odpowiedzialnosc też przysparza siwych włosów. Wiec jak ja nakręcali, że na przesłuchaniu będzie jak na ub,
  • Odpowiedz
@Logan00: obecna polityczka to albo jesteś w 100% z nami, albo przeciwko nam

Jesteś PiSowcem, ale nie podoba ci się to co Matecki odwala? - tuskobot, sługus Merkel, pomagier van der Leyen
  • Odpowiedz
Są one masowo likeowane przez boty.

@Koziom: Źródło? Przecież nie ma podglądu kto lajkuje, więc powinieneś napisać "Wydaje mi się, że mogą byc masowo lajkowane przez boty, ponieważ [tu jakiś argument]"
  • Odpowiedz