Aktywne Wpisy

4ntymateria +6
źródło: temp_file2519271737563378107
Pobierz
Umeraczyk +10
źródło: temp_file4938753625954912402
PobierzSkopiuj link
Skopiuj link
źródło: temp_file2519271737563378107
Pobierz
źródło: temp_file4938753625954912402
PobierzRegulamin
Reklama
Kontakt
O nas
FAQ
Osiągnięcia
Ranking
(zdjecie z neta)
#polska #zalesie #prawojazdy
źródło: jazda-po-chodniku-1-1
PobierzA jednak fikoł.
To
Cóż zdrowy na umyśle człowiek zwraca raczej na co innego uwagę jak zwiedza obce kraje, niż na to jak zaparkowane są samochody, ale są różne zboczenia jak widać xD Zarówno na zachodzie, północy i południu, nikt nie ma wielkiego problemu żeby wjechać pod lokal i zrobić dostawę, w Polsce z resztą też, tylko grupka spierdonów ma z tym problem
- mają ciężko i daleko
- jak kurier ma iść X metrów to niestety, ale da radę zrobić jedną dostawę na dzień
- podniosą nam ceny
A teraz uwaga, hiperbola, jako jedyna słuszna konsekwencja takiego przymykania oczu.
Nie warto się ograniczać tylko do jazdy po chodniku i zakazów zatrzymania, można jeszcze znieść dla nich limity prędkości (i tak nikt nie przestrzega), zakazy wjazdu (wystarczy dodać
Kyrie eleison, ale rynsztok, od gówniarzy to sobie swoje bękarty wyzywaj kmiotku #czarnolisto
źródło: obraz_2025-03-12_135713810
Pobierz@Zgrywajac_twardziela: mocne słowa jak na gówniarza z urojeniami, który broni patologii drogowej. I wiadomo - ty obrażać to dobra jest, ciebie obrażać to "matko bosko atakujo".
@mk321: ile razy mam ci powtarzać, że to
źródło: Bez nazwy
PobierzK---a, odpowiedź nie w tym wątku co trzeba mi się napisała. Wykop działa wyśmienicie. (╯°□°)╯︵ ┻━┻
Zajebisty wykop, przenosi mnie z powiadomienia do jakiegoś starego wątku, a pod nim komentarze z tego, w którym pisaliśmy. XDDDD
źródło: Bez nazwy
Pobierz