Wpis z mikrobloga

Żaden fikoł, tylko czyste fakty,

A jednak fikoł.

w Europie Polacy są jednymi z najbardziej zdyscyplinowanych kierowców, i w praktycznie całym cywilizowanym świecie wszyscy parkują tak samo "strasznie" jak w Polsce, i nikt z tego powodu problemu wielkiego nie robi, bo człowiek życzliwy, wyrozumiały i empatyczny, potrafi się wczuć w rolę drugiej osoby, i wie że nikt po złości tego nie robi.

To
  • Odpowiedz
@Krupier:

To jeszcze warto oczy mieć otwarte i obserwować miejsca, która się odwiedza.

Cóż zdrowy na umyśle człowiek zwraca raczej na co innego uwagę jak zwiedza obce kraje, niż na to jak zaparkowane są samochody, ale są różne zboczenia jak widać xD Zarówno na zachodzie, północy i południu, nikt nie ma wielkiego problemu żeby wjechać pod lokal i zrobić dostawę, w Polsce z resztą też, tylko grupka spierdonów ma z tym problem
  • Odpowiedz
Cóż zdrowy na umyśle człowiek zwraca raczej na co innego uwagę jak zwiedza obce kraje, niż na to jak zaparkowane są samochody, ale są różne zboczenia jak widać xD Zarówno na zachodzie, północy i południu, nikt nie ma wielkiego problemu żeby wjechać pod lokal i zrobić dostawę, w Polsce z resztą też, tylko grupka spierdonów ma z tym problem xD Byłem widziałem, no ale oczywiście anon wie lepiej, i będzie mnie przekonywał
  • Odpowiedz
@niebadzogrem: czyli powinniśmy pozwolić kurierom i dostawcom łamać przepisy, bo:
- mają ciężko i daleko
- jak kurier ma iść X metrów to niestety, ale da radę zrobić jedną dostawę na dzień
- podniosą nam ceny
A teraz uwaga, hiperbola, jako jedyna słuszna konsekwencja takiego przymykania oczu.
Nie warto się ograniczać tylko do jazdy po chodniku i zakazów zatrzymania, można jeszcze znieść dla nich limity prędkości (i tak nikt nie przestrzega), zakazy wjazdu (wystarczy dodać
  • Odpowiedz
Kyrie eleison, ale rynsztok, od gówniarzy to sobie swoje bękarty wyzywaj kmiotku

@Zgrywajac_twardziela: mocne słowa jak na gówniarza z urojeniami, który broni patologii drogowej. I wiadomo - ty obrażać to dobra jest, ciebie obrażać to "matko bosko atakujo".

#czarnolisto
  • Odpowiedz
@mk321: nie pamiętam gdzie to jest, każde niemal osiedle w Berlinie, dokładnie takie jak w Polsce.

K---a, odpowiedź nie w tym wątku co trzeba mi się napisała. Wykop działa wyśmienicie. (°°

Zajebisty wykop, przenosi mnie z powiadomienia do jakiegoś starego wątku, a pod nim komentarze z tego, w którym pisaliśmy. XDDDD
Krupier - @mk321: nie pamiętam gdzie to jest, każde niemal osiedle w Berlinie, dokład...

źródło: Bez nazwy

Pobierz
  • Odpowiedz