Aktywne Wpisy

pearl_jamik +4
moja przyjaciółka ma syna 5 lat. Ale k---a - nie obcina mu włosów i ten syn wygląda jak k---a dziewczyna. Jeszcze ma blond włosy - No kurt cobain, ale z 3 x dłuższymi włosami. Jak jej powiedzieć, że to c-----o wygląda ale żeby jej nie urazić? O co chodzi z tym trendem, żeby FACETOM dzieciom zapuszczać długie włosy? co to jest. specjalnie tak zapuszczacie, żeby na złość babci zrobić?
#dzieci
#dzieci

źródło: chlopiec-dlugie-wlosy
Pobierz
Fimke +514
Hej mirasy, jest mi ktoś wstanie pomóc znaleźć jakąkolwiek stałą pracę w Poznaniu?
Robiłem na orlenie, jako rejestrator medyczny, sprzedawca w sklepie osiedlowym.
Miłem sporą przerwę ze względu na wypadek w rodzinie i opiekę całodobową nad ojcem.
Brałem prace dorywcze żeby jakkolwiek wrócić szukając czegokolwiek stałego ale gdziekolwiek wysyłam przez pracuj czy olx to "dziękujemy za zainteresowanie" albo brak odpowiedzi (╯︵╰,)
#kiciochpyta #praca #
Robiłem na orlenie, jako rejestrator medyczny, sprzedawca w sklepie osiedlowym.
Miłem sporą przerwę ze względu na wypadek w rodzinie i opiekę całodobową nad ojcem.
Brałem prace dorywcze żeby jakkolwiek wrócić szukając czegokolwiek stałego ale gdziekolwiek wysyłam przez pracuj czy olx to "dziękujemy za zainteresowanie" albo brak odpowiedzi (╯︵╰,)
#kiciochpyta #praca #
#programista15k #zwiazki
@stanleymorison: bo lekarki chcą, żeby ich mąż się mył dwa razy dziennie
tego samego programiści chcą od programistek
nie do przeskoczenia 乁(⫑ᴥ⫒)ㄏ
Lekarze się między sobą raczej parują, natomiast programistek jest bardzo niewiele.
@stanleymorison: bo polscy spermiarze nie mają jakichkolwiek wymagań wobec potencjalnych partnerek oprócz posiadania cipy. Dzisiaj był wpis na anonimowym typiarki, że ma wątpliwości czy się spotykać z ignorantem, którego w ogóle świat nie interesuje poza własnym poletkiem to banda przygłupów ją zjechała z góry na dół.
@hirek_gawron: no nie wiem, na wiosce sa pielegniarki i jakos zyja z mezami. Watpie by myli sie 2 razy dziennie, jak juz to 1 raz
@stanleymorison: Nie dla psa kiełbasa.
@OpowiedzMiCos: zarabiała dużo więcej? OE twoim przyjacielem na takie przypadki, ale wtedy może już braknąć czasu na nią XD
@OpowiedzMiCos: właśnie też tak uważałem do niedawna, ale rozmawiałem na ten temat ze znajomymi i jak przeanalizowaliśmy wszystkie znane pary to jednak pary gdzie oboje są lekarzami były w dużej mniejszości
@stanleymorison: to tak wygląda dzisiejszy świat relacji? Każdy dla siebie?
Dobra, ale skąd wiesz, że nie celują? xD Próbować można, ale spełnienie celu może nigdy nie nadejść.
Prawda jest taka, że przeciętnemu programiście stosunkowo dużo łatwiej jest wejść w związek z przedszkolanką, gdzie zarabia on wielokrotność jej pensji i standard życia jej się znacznie podniesie niż z lekarką, gdzie jeżeli taka jest niebrzydka to spokojnie może znaleźć dobrze usytuowanego atrakcyjnego faceta.
@stanleymorison: A co mnie obchodzić status społeczny laski? Może być hrówka, może być nawet laska z żabki. W dupie mam