Aktywne Wpisy

MonazoPL +75
Ruszamy z nowym #rozdajo – wygraj kartę podarunkową do Allegro o wartości 100 zł!
Aby wziąć udział w konkursie, zaplusuj ten wpis oraz w komentarzu krótko odpowiedz na pytanie konkursowe: Jeśli wygrasz, na co wydasz (lub do czego dołożysz) to 100 zł? ( ͡~ ͜ʖ ͡°)
––––––––––––––––––––––––––––––
Aby wziąć udział w konkursie, zaplusuj ten wpis oraz w komentarzu krótko odpowiedz na pytanie konkursowe: Jeśli wygrasz, na co wydasz (lub do czego dołożysz) to 100 zł? ( ͡~ ͜ʖ ͡°)
––––––––––––––––––––––––––––––
źródło: millennium 700 zł monazo
Pobierz
źródło: temp_file2343105040881111423
Pobierz

Z drugiej strony, zawsze wychodzę na autobus za wcześnie i wszędzie jestem dużo wcześniej, co jest plus, bo nigdy się nie spóźniam, ale czasami to męczy.
Jeśli mam spotkanie po pracy ze znajomymi, stresuję się, że nie wystarczy mi czasu, mimo że codziennie wracam o tej samej godzinie i dokładnie wiem, ile czasu zajmuje mi dotarcie do domu.
Czy ktoś z Was ma podobnie? Co to może być? Jak sobie z tym poradzić? Dodam, że mam zdiagnozowane ADHD i nerwice, nie wiem czy to moze być powiazane.
#adhd #motywacja #depresja #psychologia #psychiatria #nerwica #pytanie #pytaniedoeksperta #kiciochpyta
@Lobotomy_Enthusiast: adhd waiting mode, typowe
@onepnch @bartek-kowalski-12
I jak sobie z tym radzic? Jakieś tipy? Moze wypisywanie na kartce ile co zajmuje mi czasu +/-? Nie wiem
Edit: Jak wpisalem to mi wyskoczylo o metodach dla dzieci jakiś, mozesz cos wiecej o tym napisac?