Aktywne Wpisy

pamareum +179
Deweloper Matexi już publikuje ceny. W nowej inwestycji przy Bukowińskiej w Warszawie kawalerka 28000 zł za metr.
#nieruchomosci #warszawa
#nieruchomosci #warszawa

źródło: IMG_2668
Pobierz
Megasuper +149
UWAGA nadchodzi 28 stopni w lato. Zaraz będą pisać o zmianach klimatycznych xD #ekologia #ocieplenieklimatu

źródło: temp_file9063962901625174717
Pobierz
Jestem facetem. Chcę złożyć wniosek o rozwód. Czy macie jakieś doświadczenia z opieką naprzemienną nad dzieckiem? Z punktu widzenia rodzica wiem na co się piszę, a przynajmniej tak mi się wydaje. Jednak po dyskusji z ex zacząłem się zastanawiać czy na pewno z punktu widzenia dziecka to rozwiązanie jest ok. Nie chcę z automatu odrzucać jej argumentu stąd pytanie. Ex stwierdziłą że wybierając opiekę naprzemienną zniszczę dziecku życie, że nie będzie ono widziało gdzie jest dom i że zdecydowanie się na to nie zgadza. Moim zdaniem mówi tak ponieważ odetnie jej alimenty i możliwość nacisków na mnie poprzez racjonowanie kontatków z dzieckiem.
Czy jest tu ktoś kto wychowywał się w takim trybie? Czy macie jakieś przemyślenia na ten temat?
#malzenstwo
#zwiazki
#rozstanie
#psychologia
#rozwod
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: mkarweta
🥲 Aktualnie wspiera nas średnio 1 osoba w miesiącu, co nie pozwala na pokrycie kosztów utrzymania serwisu. Wspomóż projekt
@co_ja_tera_bedem_robil: Nie jestem pesymistą. Po prostu wiem jak to wygląda na własnym przykładzie, na przykładzie znajomych wielu osób i w oparciu o to co wiem od prawnika. To tak samo jakbyś powiedział że temat alienacji rodzicielskiej jest prawnie załatwiony. No cóż, nie jest. Jest to też patogią i mimo że tak nie można