Aktywne Wpisy

Sonozaki +20
Piszę to trochę ku przestrodze: dbajcie o swoje zdrowie psychiczne. Jeśli przez kilka lat czujecie się źle, a potem robi się już naprawdę ciężko, to nie liczcie na to, że wszystko samo się ułoży. Ja się na tym mocno przejechałem. Byłem w takim momencie, że potrzebowałem choć odrobiny wsparcia, ale najwyraźniej jestem kimś, z kim trudno wytrzymać, bo większość ludzi woli trzymać spory dystans i nie miałem takiej osoby na którą mogłem

Windows 10 to też dziadostwo, ale 11 jest jeszcze gorszy, jak tu żyć.
Chyba na lapku trzeba będzie postawić Ubuntu, albo inne distro Linuxa bo 11 ledwo chodzi, no a do grania na PC zostawić nieszczęsną 10.
Chyba na lapku trzeba będzie postawić Ubuntu, albo inne distro Linuxa bo 11 ledwo chodzi, no a do grania na PC zostawić nieszczęsną 10.

źródło: image
Pobierz@emasele: on mówił, że normalnie jest zatrudniony na uop. Pieniądze z datków idą do fundacji i ona zatrudnia go z te pieniądze.
Jeden z głównych powodów wzrostu cen nieruchomości jest właśnie to, że w sumie nie ma powodu, by ich się pozbywać. Ich wartość r/r zyskuje, a w dodatku otrzymujesz dywidendę w postaci czynszu od najemcy. Kupisz sobie kilka mieszkań i w sumie nie musisz się bawić w prowadzenie firmy, czy pracę na etacie.
więc składka NFZ jest tylko od jego wynagrodzeni czyli unika płacenia składki NFZ od wszystkich dochodów jakie miałby gdyby był pod firmą.
@Magiel-19: ja ogarniam. Bo jest kampania. Zmienią front po wyborach
@emasele niby w jaki sposób? XD mało jest ludzii którzy walczą z tym powalonym systemem tak jak on
A infrastruktura kosztuje. drogi, szpitale, urzedy, szkoly, baseny, to wszystko kosztuje kase. I w wiekszosci przyapdkow to wszystko juz jest, i jest w gestych centrach miast. Dlaczego ktos ma miec zapewniony dostep 5x-10x-100x bo wykupil mieszkania w okolicy? a jak ty chcesz kupic mieszkanie to zaprasazmy na przedmiescia. Ale infry nie
to jest totalny szkodnik.
@Magiel-19: a ja ogarniam. Przecież nie mogą powiedzieć, że betonowi baronowie to obok myśliwych najbardziej wpływowe lobby, do którego zresztą należy masa polityków więc wymyśla biedne emerytki ( ͡º ͜ʖ͡º)