Aktywne Wpisy

darknightttt +6
Jeśli jesteś przeciwny aborcji - zrób wazektomie i zabezpiecz swoje plemniki. Rozpowszechniaj informacje na ten temat.
Szybko, tanio, bezpiecznie.
#zwiazki
Szybko, tanio, bezpiecznie.
#zwiazki

Bipolar- +8
Coraz więcej moich kolegów i koleżanek nie radzi sobie psychicznie z tą nagonką. Większość z nas dopiero niedawno odebrała PWZ, a cierpimy za grzechy starszych kolegów. Tak, system jest patologiczny i wymaga głębokiej reformy i wyeliminowania pola do nadużyć, ale to co obecnie się dzieje to przesada. Odkąd żyje, to nie widziałem jeszcze nigdy takiej zorganizowanej i masowej nagonki na jakąś grupę ludzi
#lekarski #lekarz #medycyna
#lekarski #lekarz #medycyna

źródło: image
Pobierz@emasele: on mówił, że normalnie jest zatrudniony na uop. Pieniądze z datków idą do fundacji i ona zatrudnia go z te pieniądze.
Jeden z głównych powodów wzrostu cen nieruchomości jest właśnie to, że w sumie nie ma powodu, by ich się pozbywać. Ich wartość r/r zyskuje, a w dodatku otrzymujesz dywidendę w postaci czynszu od najemcy. Kupisz sobie kilka mieszkań i w sumie nie musisz się bawić w prowadzenie firmy, czy pracę na etacie.
więc składka NFZ jest tylko od jego wynagrodzeni czyli unika płacenia składki NFZ od wszystkich dochodów jakie miałby gdyby był pod firmą.
@Magiel-19: ja ogarniam. Bo jest kampania. Zmienią front po wyborach
@emasele niby w jaki sposób? XD mało jest ludzii którzy walczą z tym powalonym systemem tak jak on
A infrastruktura kosztuje. drogi, szpitale, urzedy, szkoly, baseny, to wszystko kosztuje kase. I w wiekszosci przyapdkow to wszystko juz jest, i jest w gestych centrach miast. Dlaczego ktos ma miec zapewniony dostep 5x-10x-100x bo wykupil mieszkania w okolicy? a jak ty chcesz kupic mieszkanie to zaprasazmy na przedmiescia. Ale infry nie
to jest totalny szkodnik.
@Magiel-19: a ja ogarniam. Przecież nie mogą powiedzieć, że betonowi baronowie to obok myśliwych najbardziej wpływowe lobby, do którego zresztą należy masa polityków więc wymyśla biedne emerytki ( ͡º ͜ʖ͡º)